TugceG Prensannesii38 14+1 iz bizde iki doktordaErkeğe benziyor dedi şimdi kesinleşmesi için ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğiz kızım var 14 aylık ama yinede koz erkek diye aramıyorum 😍
Prensannesii38 TugceG Ya tabıkı Rabbım ıkısınıde hayırlısıysa tattırsın hıc farkı yok evladın Rabbım acılarını goatermesın
Jasmineee Prensannesii38 tabi ya cinsiyet önemli ufak tefek bir şeyler almak istiyorum cinsiyeti bekliyorum 😊 bana da yüzük testinde ilki kız ikincisi erkek dediler. ilki tuttu gibi ama ikinciye cesaret edebilir miyiz bilemiyorum 😁 sende deneyebilirsin genelde tutuyor yüzük testi
Aaaaayyyssssuuunn Bizde 14.haftadayım 12.haftamda cinsıyetı öğrendik oğlumuzu beklıyoruz artık ,ayrıca benım 3ayım dolduğundan berı mıdem bulanıyor ilk 3ay rahattım sımdı çok fenayım benım gıbı olan var mı
TugceG Aaaaayyyssssuuunn ya benım ilk gebeliğimde direk bukantı başlamıştı ılk haftalarda bunda rahatım dedim ama benımde 3 4 gundur bulantılarım başladı 2 3 sefermıstıfra ettım hatta acaba bişey mi var dedim 3 aydan sonra bulantk başlaması tuhaf geldi millettin biter bem he i başladı dedim
Elifmstf Prensannesii38 13+3 olduk🥰 2 gün önce erkeğe benziyo büyük ihtimal değişmez dedi doktorumuz.kesin demedi ama ben bile gördüm. İstedigim kız, bekledigim erkekti 😂 Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲
Aysun1983 Prensannesii38 ay cnm olmaz mı var tabi kızım kocaman oldu yaşta 37 di bitti 38 e doğru gidiyorum 😀eşim 40 çok istedik ara yakın olsun diye ama kısmet olmadı o zamanlar inşallah şimdi tamamına erir sağlıklı bir şekilde,insan bazen düşünüyor kara kara erkek olsa 20 de askere gitse ben 58 😂 baba 60 artık evlenmesini inşallah görürüm 😜
34busra34 Prensannesii38 benimde 14+4 şuanda 12 haftalıkken gitmiştik doktor tahminde bulundu kesin değil dedi ama bakalım 10 gün sonra kontrolüm var o zaman net belli olur heralde 🥰🙏🏼
KayBus 34busra34 12 haftalıkken doktor bana erkeğe benziyor dedi 14+5te kız olduğunu öğrendim tahminleri unutun lütfen hiç belli olmıyor 😋☺️
plakayerli Ne güzel herkese söylemiş doktoru. Benimki 13+4’te hiçbir şey söylemedi daha erken dedi :/
KayBus Aysun1983 cuma günü 14+5dim doktor kontrolüm vardı çok net görümdü kızım olacakmış. Eğer senin bebiş de bacakları açarsa belli oluyor canım 🥰
Aysun1983 KayBus bende 13+2 de gittim en son hareketli olsun diye çikolata yedim hiç durmadı hep kıpır kıpırdı hiç pozisyon vermedi
34busra34 KayBus evet bende araştırdım baya bi 12 haftalıkken söylenenlerin çoğu yanlış olabiliyormuş 🙄 benimde içimden geçen bişey var inşallah rabbim nasip ederse 🙏🏼 Herşeyden öncesi sağlık tabiki hepsi sağlıklı olsunda bebeklerimizin 🙏🏼♥️
KayBus 34busra34 evet bak insanın içinden geçen gerçekten oluyor ben hep kız istedim tabi önce sağlık ama o küçücük popoya etek giydirip gezdirmenin hayalini kurdum hep herkes bebeğime erkek dedi. Doktor sordu bana kız istiyorum ama herkes erkek diyor galiba erkek olcak ne görünüyor dedim. Sen ne istiyorsn o dedi anlatamam sana çok güzeldi o mutluluk içindeki hisse güven ☺️