dilaraRecep Krizantem_ senin belli olur o zaman kesin suan bile belki olmusdur ay çok heycanlı 16 gün gećmez sana şimdi 😆
Cansuyrm35 momsboys Doktor 12. haftada bana kız gibi görünüyor demişti, 14. Haftada kesin olarak erkek olduğunu öğrendik 💙 şu anda 14+5’teyim. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🙏🏼
Ozge3747 momsboys 14+4 haftalığım, son adetim 3 Eylül, doktorum erkeğe benziyor ama kesin değil dedi. Çarşamba günü tekrar gideceğim kesinleşir bence. 16-17 haftaya kadar nasıl söylemiyor sizin doktorlar bilmiyorum ☺️
momsboys Ozge3747 benim doktorum 13. haftada söylerim demişti. özelde söylüyorlarlar ama devlet 16dan önce yasakmıs
ayse17_ Ozge3747 bende 3 eylül son adet tarihi 14+4 bugün kesinleşti artık bi oğlum daha oluyor 🤗ikinci kez anne olucam
Ozge3747 momsboys bu arada bir kızım var bunu da kız istiyordum ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler
Deletedmom15 momsboys canım o cıkıntı bacak olmustur buyuk ihtimalle bu arada cok heveslenme tecruben var biliyo olabilrsn göstermeye bilir ben 14 haftalıkken gittim göstermedi. İlk gebeliğimdede yanlış söylemişlerdi cinsiyeti taa 22. Haftada öğrendim doğrusunu
momsboys Deletedmom15 evet kesinlikle doktorum zaten en erken 13 hafta dedi ama insanda bi hevesleniyor🥰😍
Haticeyuce31 momsboys pben haftaya 12+53 de ikili taramaya gidicem sen tatlının falan ye gel demisti tahminde bulunabiliriz dedi gösterirse heyecanla bekliyorum vallw içimden acayip şekilde kiz geçiyor boyle baya sanki biliyorumda eminim gibi 🙈
Motherhoodie Yaa bende 11+4’te ili tarama için gidicem belli olur mu ki acaba benim bebek 4-5 gün kadar önden gidiyor belki belli olur diye düşündüm çok heyecanlıyım 🤩 bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum ama kız olursa da çok sevinirim yine kız çocuklarını çok seviyorum bıcır bıcır 😁❤️
Tohumcuk momsboys ben bugün kontrale gittim bu sefer göremedik hem erken daha dedi bende devlete gidiyorum yasak mı diye sordum degil ama cok küçük net anlaşılmıyor dedi
momsboys Tohumcuk ultrason cihazı farkıda oluyor bakalım hala bekliyorum doktorum baya yogun birazdan gircem ikili teste 🥰
Tohumcuk momsboys sağlıkla gelsin kuzucuk biz artık 1 ay sonra 14 +1 Ama maşallah gelişimi 15+6 görünüyor bizimde
Ozge3747 ayse17_ Öyle mi haftalarımız aynı ne güzel, takip edelim birbirimizi unutmayalım bence. Benim de ikinci bebeğim, ilk bebeğim kız 14 aylık, bir de serklajlıyım ben. Kız istiyordum ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da