Rmznumut momsboys bende hafta ya öğrenirim inşallah Pazartesi Salı gitmeyi düşünüyorum suan 11 haftalık tam
ayse17_ Zeycannn inşallah ögreniriz🥰ikili taramaya gttigimde kıza benzetmişti ama bakalm bu gidişimde ne diycek
Tohumcuk momsboys ben 11 haftalikken ikili testte dokturum erkek dedi iki kere ben sormadım cinsiyetini kendi soyledi cok erken diye ben kimseye soylmedim haftaya 14 haftalik oluyoruz randevum var bakalım degisecek mi cinsiyet merak ediyorum bende
pnr1404 Ydgrshn hep mi 3 boyutlu ultrasona giriyorsunuz benim bundan öncekiler hep 2 boyutlu, burda 3 boyutları görünce merak ettim
momsboys ogrencianne35 bakalım benimde yarın 12+2 ikili test yapılacak inşallah o arada cinsiyetide söyler
T_nisaa momsboys ben de Türkiye’de olsam hemen bir özel hastaneye giderdim şuan 14+2 ama doktor görse bile yurtdışında 20. Haftaya kadar söylemiyor randevum da 18 Ocak yani çoook var hepiniz benden önce öğrenirsiniz inşallah 😌😌😌
dilaraRecep momsboys yarın gitsem öğrenirmiyim bilmiyorum 2 li test icin gitcem ama 12+3 belki ultrasonda doktor gorup soler şans 😂
momsboys dilaraRecep canım benle aynısın 1 gün var aramızda bende yarın gitcem bakalım pozisyonları uygunsa görürüz çikolata yiyelim😅