Krmnaslsi Hanfebyrktr evet sütü keşfettim süt içince azalıyor gerçekten bende tam bir portakal delisiyim ya 😅 baharatı nerdeyse hiç koymuyorum artık ama işte naparsam yapayım yemek yemesem dahi felaket derecede yandıgı oluyor
Melikeakkc Krmnaslsi valla doktoruma sormadım ama her hamilenin kullandığı bir ilaç eczaneye sorarak aldık. Çok çok dayanılmıcak hale gelirsem içiyorum öncelik süt deniyorum geçmezse içiyorum hemen kesiyor.
Krmnaslsi B0220 salı günü kontrolüm var olmazda öyle yapacağım ya dayanılmıyor gerçekten. Sıcak hiçbişi yiyip içemiyorum. Allah razı olsun bu aRada 🌹
Mom091 Krmnaslsi tuzlu ve sirkeli su ile gargarada iyi geliyo canim bogazdaki mikroplari kiriyo 👍🏻 İnsallah devam etmezde gerek kalmaz hicbseye ☺️
Mom091 Meltem374141 eger anne hamileyken corona gecirdiyse bebek dogustan antikorlu doguyomus biliyomusun cok guzel bsey bu ☺️
Meltem374141 Mom091 bilmiyordum ama sukur bi septonum yok ayakta atlatiriyorum bu bi nebze rahatlatiyor beni
elisas-mom Krmnaslsi kendini hafife alma canım mutlaka doktora git bende boğazım ağrıyo yanıyor dedim sonra öksürük oldu derken testim pozitif çıktı 🤦🏻♀️ yarın doğumum vardı oda iptal oldu.sende kendine dikkat et egerki daha çok hissederseniz mutlaka gidin doktora.
Krmnaslsi elisas-mom allah korusun Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Hafife almıyorum cnm yarın kontrolüm var doktorla görüşücem inşallah
Meryemkale Mide yanmasınada iyi gelen bişey var mı ya 15+4 haftalığız midem cayır cayır yanıyo ben gastrit ar ve ağrısını biliyorum ama bu yanma çooook başka kıvranıyorum resmen
Nilperisi Krmnaslsi merhaba faranjit gibi bir acı mı benim ilk hamile kaldığımda başladı 2 kbb ye gittim mideden geliyor dediler ama benimki faranjit gibi kesik kesik bir acı. Sizinki de öyle mi?
Krmnaslsi Nilperisi baya bildiğiniz devamlı ne çay içiren ne oturtan gözümden yaş gelicek dereceye getiren bi sızı
Nilperisi Krmnaslsi benim de aynen öyle her gün boğazımda bir acı var 2 kbb doktoruna gittim 2 side mide asidin yukarı cıkıyor dedi hatta doktorum nexium baslattı 12 haftalık hamileyim ama gün içinde devamlı yasıyorum bazen cok şiddetli oluyor hatta