BrcHmt Az önce bişey hissettim ama ne anlatabiliyorum ne de kesin tekme diyebiliyorum. Ama ilk defa hissettiğim bir şey ondan eminim. Bilenler anlatabilir mi acaba nasıl bir his oluşuyor?
minikbaby06 BrcHmt bende burda durayım 17. Haftadayım sanırım bende hafif kıpırtılar hissediyorum ama tam anlayamıyorum 😇
Nida_Y BrcHmt benim ilk tekme 19+3de oldu iki tane üst üste pıt pıt diye bişey vurdu sonra 1 hafta bişe hissetmedim sonradan yine başladı çok daha belirgin tekmeler
Dolunayyy BrcHmt masallahhh🤲😇 Rabbim enerjisini daim kılsın hepimizn bebislerinin de 🤲 bende 19+2 yim şükür. Kasık ağrınız oluyo mu acaba anlik gelip giden bıçak saplanır gibi genelde ayağa kalkarken falan 🙄
Burcukilic58 BrcHmt ya kendimi hatirladim bir an duygulandim hissettiysen kesin tekmedir cnku onun tarifi yok canim ki zamani gelmiste geciyor bile ben daha erken hissetmistim 😇
BrcHmt Nida_Y benim de 4 tane arla arkaya oldu. Böyle dokunuş gibi tekme gibi güçlü değildi yani. Sanırım yanlış anlamamışım 😍
BurcuLice 2 elinizi göbek deliğinin altında kalacak şekilde sağlı sollu karnınıza koyun ve bekleyin hissetmelisiniz ben öyle yapıyorum yanlız bazen nabız atıyor karıştırmayın ☺️☺️
BrcHmt BurcuLice aynen eşime dedim dokun diye o hissedemedi. Nabzı söyledi bana onu hissediyorum diye
pol34 Ben de dün akşam hissettim midemin alt kısmından bir şey vurdu gibi iki kez. Seğirme gibiydi tekme de diyemiyorum değil de diyemiyorum.
Nida_Y BrcHmt aynen aynen parmak ucuyla dokunur gibi o haftalarda daha çok küçükler ama doğru hissetmişsiniz 🥰
BrcHmt Dolunayyy evet oluyor. İlk olduğunda korkuyordum ama alıştım şimdi. Bir kaç gündür bi ağırlaşma hissediyorum bedenimde. Vücudumu öne asılınıyor gibi. Dün doktora gittik boyu 21 cm kilo da 276 gr dedi. 4 kilo almışım bu zamana kadar 🙈
Dolunayyy BrcHmt aynen kambur olmuşum gibi vücut öne doğru çekiyo sanki. Genelde sağ kasigim agriyo baskı oluyo. 5kilo verdim 2sini aldım onun 😊
Dolunayyy BrcHmt mantar enfeksiyonu yaşıyorum bi haftadır 2gundur fitil kullanıyorum 2gundur kasik agrisi oldu acaba mantar ağrı yapar mî yaa 🤨
BrcHmt Burcukilic58 öncesinde de bir şeyler hissettim ama net değildi. Böyle içimde geziniyor gibi gazla karıştırmamak için kendim de hiç bu bebek diyemedim ☺️ Ama bugünkü ilk defa hissettiğim bir şeydi. İlk gebelik gerçekten çok garip oluyormuş. 😍
Burcukilic58 BrcHmt boyle sanki usutmussunuz gibi karniniz büker gibi olur sonra sonra net bi sekilde belli eder kendini bende yeni dogum yaptim ilk gebeligimdi.😇 insaaalh hayirla kucaginiza alirsiniz😇
Dolunayyy BrcHmt evet 3haftada 5kilo verdim prilam kullanınca geçti çok sukur. Daha geçen gün bile deterjan kokusundan midem kalkti. Cinsiyete cuma günü erkek dedi de değişir mî diye korkuyorum 🙄😂
BrcHmt Dolunayyy hiç bilmiyorum ki. Mantar olmadım hiç. Ama benim de küçük ağrılar oluyor. Belki fitil de yapıyordur. Bilgim yok 🤔