Gizemmmmmmkync hilal90 canım bana transferden 16 gün geriye gidince o günden itibaren olduğunu söylediler
Noktataneninannesi Son adet nezaman olduysan guzelim onu baz alıyor hamileliğin baslangıcı olarak transfer gunun önemli degil cünkü ben bir adet bekledim öle transfer oldum
Gizemmmmmmkync Noktataneninannesi canım bende bir adet bekledim öyle transfer oldum ama bana transfer gününden 16 gün geriye gidince o gün başlangıç günü olduğunu söylediler
Gizemmmmmmkync Deletedmom5 canım merhaba. Benimde 5. Gün dondurulmış embriyo transferi edildi. Ben transferden 7 gün sonra evde ki test ile silik şekilde öğrendim. 8. Gün sabah kan verdim pozitif haberi aldım çok şükür. Bu hafta içi kese iÇin gideceğiz bakalım
Tugcekkkkk Deletedmom5 ben 5 ve 6da silik 7 günde net çizgi gördüm. Ama benimkiler ikiz oldugundan beta yüksekti. Sen 7 gün dene çift çizgi göremezsen üzülme. Çoğunlukla idrarda çıkmayan kanda çıkıyor
Deniiiz Deletedmom5 benimde ayın 1 inde transfer oldu. Henüz test yapmadım korkuyorum yapmaya. Ama kasık ve göğüs ağrım oluyor
Deniiiz Deletedmom5 inşallah korkulacak bişey değildir. İlaçları kullanırken adet olunmuyor diye biliyorum. Dikkat edin kendinize😇
Ftmklbk Deletedmom5 belirti aramayın kesinlikle. Zaten muhtemelen bir kaç tane ilaç kullanıyorsunuz, onların yan etkisi de olabilir. 10. Günü kanda kesin sonuç verir diye düşünüyorum. Benim 10. Gün hem kanda hem idrarda cikmisti
Haticedemir1 Deletedmom5 Benimde senden bir gün sonra oldu transferim 3.gün embriyosu 😊 Merakımdan ölcem ya dün idrar testi yaptim hiç birşey çıkmadı.