Duygukocc Zeynep_cagdas çok dikkat et canım kendine doğurucam erkenden diye kafana takma biliyosunki bebeğin senin psikolojik durumundan çok etkileniyor hayırlısı neyse o olur inşallah 😊
Zeynep_cagdas Duygukocc ya canımm 🥺🥺 çok teşekkür ederim. İnşallah her şey güzel olur. Elimde değil belim ağrıyor aklım belimde kalıyor. Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun.
Zeysal Zeynep_cagdas ben sizi hatırladım daha önce sanırım sancı konusunda bir daha konuşmuştuk ☺️ Maalesef benimde oluyor 21 den buralara dediğin gibi gün saya saya geldim hamdolsun 🤲🏻 Sancım oluyor benim karın ağrım oluyor nst ye girdiğimde sancı ve kasılma çıkıyor geçen sefer 80 çıktı doktor bir serum taktırmak istedi ama biz çıkmıştık hastaneden nidicart 4 kullanıyordum 6 ya çıkardı basende bu sancıların olduğu hafta proluton normalde haftada 1 vuruluyorum 3 güne falan düşürdüğü oldu sancın çok sık olur rahatsız olursan 2 saat aralıkla nidicartın birini daha alabilirsin demişti Allah yardımcımız olsun canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zeynep_cagdas Zeysal evet ben de sizi hatırladım. Yeni çıktım hastaneden eve geldim. Orada sancı çok çıktığında dil altı olrl veriyorlardı. Amin Allah görüyor halimizi, hepimizi Allah esirgesin inşallah 🤲🏻
Girlpowerbabe irva ben de aynı durumdayım nst de mi çıktı sancınız kaçıncı haftada anladınız ? Kaç hafta durdu bebeğiniz ?
irva Girlpowerbabe 32.haftada vardı hafif sancılarım ama onda da anlamamıştım nst sokmuştu doktorum orada düzensiz çıktı.Ciğer geliştirici iğne oldum.Bir de serum yedim sancı durmuştu. 36.hafta kontrol için gittim sezeryan günümü alcaktım o gün nst de düzenli 100 küsür sancılarım vardı ama zerre anlamadım.Doktorum açıklığıma bakmak istedi 5 cm 😁 o akşam sezeryan oldum.
heyymomm Zeynep_cagdas sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah siz de bebeğiniz de çok sağlıklı olursunuz🥰
0Cerenk melegegebe evet canım oluyor, geceleri büyük tuvaletim varmış gibi sancılanıyorum hep ve kaburga ağrıları yaşıyorum acayip yoruldum bünye olarak cidden…
Girlpowerbabe irva ben 34. Haftadayım düzenli çıktı sancılarım.. serum yedim peşine bi daha nst ye girdim yine sancılarım çıktı.. açıklık yok ama yumuşama var dedi doktorum ciğer geliştirici nidicard kullandım yarın sabah erkenden tekrar doktora gitcem bakalım tekrar cıkacak mı sancılarım normalde kasılma ve sertleşmeden başka bişey hissetmiyorum ama hala şu an bile oluyor.. bugün adet ağrısı ve aşağıya baskı da hissettim ayağa kalkınca tuvaletim varmış gibi oluyor
irva Girlpowerbabe Ben hiç anlamadım işte bu dediklerini.İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın evladını kucağına sende.🙏🥰🧿
kerimannesi heyymomm o haftalarda bndede oldu hatta esim gidelim dedi bn ixin vermedim sicak tutum kendimi gecti
heyymomm kerimannesi ben de magnezyuma başladım zaten hep sıcak tutarım kendimi inşallah benim de geçer teşekkür ederim
melegegebe 0Cerenk tuvalet hissiyatini bilemeyecegim tuvaletin yokken mi onu hissediyorsun. Bende batmalar oluyor bazen . Magnezyum aliyor muydun ? Kaburga bende de oluyor otururken ozellikle gece yan yatarken sorun yok tabi yan yatmaktan kalca kemigim ve omuzumun curumesi haric,🤣
Yeniay Duygukocc merhaba bişey merak ettim karnınız aşağıya indimi acaba bende ,34+1oldum karnım indi korkuyorum buda doğum belirtisi mi acaba
0Cerenk melegegebe yok canım takviye hiç bişey kullanmıyorum, ekstra kemik ağrıları yaşıyorum o yüzden, çok zorlanıyorum, evet tuvaletim olsa da olmasa da büyük tuvalet karın sancısı yaşıyorum bazen…
melegegebe 0Cerenk neden canim magnezyum cok rahatlatiyor ama yani bende ozelliklr kasilmalara faydasi oluyor . Belki rahatlatirdi seni de . Dogum belirtisi olarak tuvalet hissi gelme oliyor da bu bi anda mi oliyor önceden olur mu bilemedim . Doktoruna danistin mi . Benim afedersin gaz ve bagirsak dolunca oluyor oyle agrilar rahatsizliklar. Belki de bebisin bagirsaklari tekmeliyordur ondan surekli yasiyorsundur