egeninincisii LamiyaCetinkaya 2 gün öncesinde bebeğim çok kasıldı karnımda. Bir yere toplanıp orda durdu sürekli. Bir hafta öncesinden de sümüksü bir akıntı gelmişti. Ben doğacağını anlamıştım karnımdaki kasılmada.
00512 Seymacvk adet agrısını 30. Haftada falan da yasadınız mı yoksa sadece dogum olacagı sıra mı oliyor adet agrısı
Destina16 LamiyaCetinkaya Annem dediki 2.3 gün önceden mide ile karın arasında boşluk oluyor inmiş hissediyorsun o zamanla anlıyorsun işte demişti bakalım nasıl olacak Annemde.hep.oyle olmuş 🤭
Meriwa Derya933 insan sersem oluyo anlamıyo sancıyı ama bi bakmıssın doğuruvermişşsin 😄 ömürlü olsun analı babalı büyütsün
Meriwa Derya933 insan sersem oluyo anlamıyo sancıyı ama bi bakmıssın doğuruvermişşsin 😄 ömürlü olsun analı babalı büyütsün
Melisimmm LamiyaCetinkaya gunler öncesinden belli olmuyor malesef :) ama gobegin asagi inmesi baya belirgin oluyor. Özellikle baskasi gördüğünde gobegin inmiş az kalmış derler hatta 👍 dogum yapacağım sabah bile nişandan baska belirti yoktu valla:) ne agri ne sizi.
Melisimmm Melisimmm bunlara ek olarak düşününce hatırladım. Dogum olmadan bir gün önceki gece bebegim bi heyecanli bi hareketliydi o heyecani hissetmistim yani.hayirli dogumların olsun canım. Hayrli zamanda gelsin inşallah diye dua et.