Sulbiye Oznuryener19 balığı çok severdim aylardır balık yiyemiyorum bide ilaç çok kokuyordu sonra başka para ile satılanından aldık o daha küçük ondan ve o kadar kokmuyor
Mom103 Oznuryener19 bana doktorum 12 hafta da yazdi alip ictim bitdi 30 taneydi . VAllahi ara sira ogurduyum oluyordu zorla yutdugumda oluyordu. Ama konu bebegim olunca zehir olsa icerim mecbur bebegin icin ic canim bebegin goz ve beyin gelisimi icin onemli
seda30 Oznuryener19 icmende fayda var herkes ayni seyi soyluyor hamilelik donemimde balik mevsimi degildi doktoruma omega mi icsem dedim hepsinin icinde kimyasal var bizim analarimiz bizi balikla mi buyuttu dedi sjsjsjsk cok balik yiyemedm hapta icmedim bakalim nasil bir cocuk olacak ilerde 😂
Oznuryener19 seda30 Valla benim de içim hiç rahat etmiyor içmeyince zorla içmeye çalışıyorum ama olmuyo 😶😶
seda30 Oznuryener19 zaten mecburiyetten pskoljik olarak alamiyor insan cevizi bile zorla yedim agzimda buyumustu resmen her tanesi 🤦🏽♀️
Sulbiye Oznuryener19 onun fiyatı 100 tl onu içebilirsin elime kokusu sinmesin diye peçeteyle alıp içiyorum bn
yenianne140920 Oznuryener19 canım tüketmeye çalış içemediğin günlerde ceviz çok tüket keten tohumu tüketmeye çalış bebek için önemli bir vitamin
tanselcan Kullanmamazlık etme canım bebeğin gelişimi için önemli omega3 bende hap yutamıyorum easyfishoil kullanmıştım çiğneyip yutulan balık yağı o hiç zorlanmamıştım ona bak mutlaka
sudehalasi Oznuryener19 Easyfishoil tavsiye ederim jel balık yağı olduğu için yutması kolay oluyo çiğnedikten sonr yutuluyo tadıda güzel mide rahatsız etmiyo
pelinanne Jel balık yağı var onu alabilirsin easyfishoil markasınınki güzel ben hala kullanıyorum hap gibi de değil yutması daha kolay