aybarsmomm Aryam-15-15 aslında ikinci gebelikte daha erken hissedilir derler ama bence her hamilelik farklı sıkma canını tez zamanda hissedersin inşallah
aybarsmomm MinikKoala ben de dışarıdan çok göremiyorum ama normal demek ki içimde hissediyorum o minnak ayakları 😇
aybarsmomm Gizemceylan gece düz yatıyorum o zaman çok hissediliyor bir de bazen elimle yokluyorum karşılık veriyor gibi 😇
Attent aybarsmomm valla çok hareketli ya sadece geceleri sesiz kalıyor ama gündüz gümbür gümbür hiç yerinde durmuyor:))
Attent Derinsmom geceleri rahat uyumak istersen 9 dan sonra yemek yeme kuzum özelikle şekerli tatlı şeyler bebeğin kan sekeri yükseltiyor buda çok hareketli yapar geceleri
babyceylan senakhrmn yok canım abartma değil 2. gebeliğin ilkinde 21. hafta da gözle görmeye başlamıştık 2. de 22 hafta da gözle görmeye başladık. Iç karin genişliği ile de alakalı olabilir bebek pozisyonuyla da alakalı olabilir kız erkek cinsiyete göre de olabilir bilemiyorum ama benim iki gebelikte de haftaları bile uyumlu şekilde ilerledi 😂
senakhrmn babyceylan Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bilmiyorum ki benimki dışardan belli olmuyor henüz. Kendimde çok net değil az hissediyorum. Uslu bir bebek olucak galiba.
demetsarali senakhrmn benim de 23+2 oldu ama hareketlerini pit pit sekilde hissediyorum cok net degil varla yok arasi elimi koyunca hic hareket etmiyor 😒
Tugba1421 Bende ilk 17.haftamda hissetmeye başladım 3.gebeligim şuan 22+3 üz çok hareketli heryerden tekmelerini hissediyorum gözle görülür şekilde
Derinsmom Attent evet faydası oluyomuş🙈😂 çok teşekkür ederim bana demedi doktorum ya çok sağol tekrardan🙏🏻🥰
senakhrmn demetsarali Aynıyız canım,benimkide öyle 23+4 teyim bugün mesela yine aynı. hiç hiç stres yapma sağlıklıdır inşallah.
esra_danis4 ilk gebeliğim bizde 19+1 iz karnımın içinde karıncalanma, gıdıklanma var oynadığını hissediyorum ama kafasını bacağını nerde olduğunu hissetmiyorum küçük ondan sanırım 😊