Dilaraa06 Kizlarrr bilmeden 3 4 sıkım etli çiğ köfte yedim etli olduğunu bilmiyodum ama kendimi çok kötü hissediyorum ya bisey olursa diye Allah rızası için bi akıl verin ben napiyim yaa 😔
Elifmom Dilaraa06 Korkma canım bende hamile olduğumu bilmeden baya bi yemiştim ilk başlarda midem yanmış ekşimişti birşey olmaz bi kereden canım
Dilaraa06 Yasinkartalinannesi korktum valla etli olduğunu öğrenince kaynar su döküldü sanki başımdan aşağı 😔
Fadimehnk Dilaraa06 hamilelik boyunca sigara kullanan alkol ve uyuşturucu alanlar var birşey olmaz Allah’ın izni ile kalbini ferah tut canım
Asafeymeninannesi Dilaraa06 Bişicik olmaz Allah’ın izniyle ☺️ Kendinizi kasıp miniğede yansıtmayın ☺️
Dilaraa06 Asafeymeninannesi insaalah valla Rabbime sığındım artık Allaha emanet miniklerimiz bilmeden oldu çünkü 🤷♀️
AliNailinannesi Dilaraa06 o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de yedikten sonra etli olduğınu öğrendiğimde böyle olmuştum. Ama elimden de bişe gelmedi tabi. Hala onu düşünüyorm son haftam
Mavi87 A_Alparslan ciğerde yüksek oranda A vitamini olduğu için bebek için sakıncalı. Google a yaz detaylı açıklıyor. Doktorunuz nasıl söylemiyor ya. Bazı doktorlar varya atlıyo böyle önemli konuları…
EsmaSahin Dilaraa06 A_Alparslan ilk 3 ay ciğer yenilmezmis çocuğun organlarinfa sorun olurmuş, bende yedim bi tava ciğer, inşallah birşey olmaz bebislerimize
Dilaraa06 Elifmom valla öyle etli dediler sanki beynimden vurulmusa döndüm, dondum kaldım simdi daha rahatladım 😊
Elifmom Dilaraa06 Korkma canım sakatat filan yeme diyor doktor ama gerçekten ben çok aşermistim bi ara ne yapayım mecbur yemiştim çok şükür hiçbirşey olmadi bebeklerimiz için herşeyi düşünmek lazım ama çokta sıkma canını
Elifmom Gulyigit canım pişmemiş çok yağlı et zararlı sakatat salam sucuk bunlar zararlı diyor doktor.
Mondly Gulyigit çiğ et hamilelikte yenilmez toksoplazma kaparsınız ciğer de ilk 3 ay yenilmez yüksek derecede A vitamini olduğu için bebeğe zararlı
Eerrennn_ busbusbus10 Cok fazla A vitamini icerdigi icin tavsiye edilmiyor uş bebek gelişimi, beyni icin falan zararlı diyorlar. Tabi fazlası herşeyin zarar. Bende artık yemiyorum.