Minnakkannesi Arkadaşlar ilk doğumumda medikalparkta bir doktora gittim çok memnundum kendi yerini açtı. Şimdi ikinciye hamileyim ve iyi bir doktor bulamıyorum tavsiye edeceğiniz bir hastane ve doktor var mı 🥰
B0220 Minnakkannesi ncrye gidiyorum bende Emel hocaya gittim bikaçdefa hastane şikayet yorumlarını okudum sezeryana alma derdinde hep o tür şikayetler var bende Dilara hanıma gittim bakalım şuan 34 haftalığım sezeryan olmak istemediğimi söyledim oda normalden yanayım dedi ama 37. Haftada çatı muayenesi yapacam çatın darsa sezeryan yaparım dedi 🤔 sezeryanı hemen kabul etmeyeceğim eğer öyle derse başka bi doktora yada bikaç doktora daha görünüp öyle karar vereceğim inşallah rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın fırsatçılardan korusun inşallah 🤲🏻
glsh-mtn Minnakkannesi Anka hastanesinde Hasan Barış Hamidanoğlu var onu tavsiye ederim asla sezeryan yanlısı deil aksine ısrarla normal doğuma teşvik ediyor oğlumu orda doğum yaptım çok memnun kaldım
Sdakrbs Minnakkannesi bende aynı dertten muzdarip olarak deva hastanesinde sezen bukoya gideceğim normal doğum istediğim için öncelikli tercihim oldu umarım pişman olmam
Minnakkannesi B0220 bende gittim Emel hanıma kardeşimde o kadar ilgisiz ve duyarsız ki muayene olup çıkmam 2 dakika sürmedi çok ilgisizdi şimdi başka doktor araştırıyorum o yüzden. Arkadaşlar da demişti o bayan direk sezaryan diyor diye
Deletedmom53 B0220 ben ilk hamileligmde gitmiştim emel hanıma su an ikici hamileligim gidyrm tekrar cokta memnunum acıkcası kesinlikle sezaryan olumlu bakmıyor emin olabilrsinz inanın baska bi dr olsa beni sezsryna alırdı
zehaslan B0220 Ben o kadını hiç beğenmiyorum biz bir sürü hasta beraber odaya giriyorduk ben hic begenmedim ama doğumu nasıl bilmiyorum hergün doğuma gidiyordu
Beri_ilhan Linadfne bende nazire hanıma gidiyorum. Ama doğum konusunda fikri nedir bilemem. Şimdilik herşey guzel
Minnakkannesi Linadfne Hatemo aciline oğlumu götürmüştüm 40 derece ile acildeyiz doktor hastalar hep Suriyeli idi doktorun dediklerini bile anlamadım hastanenin kendisi nasıl temiz mi bilemedim
Tugbaomerfaruk Sdakrbs sezen hanım a annem i kist sebebiyle götürmüştük memnun kaldık doğum için nasıl acaba çevrenizde giden var mı
Ozlemkisacik Sdakrbs ilk gebeligimde sezen hanıma gitmiştim günüm geçiyordu ben inatla beni sezeryana alın demiştim ben seni normal doğum yapmadan bırakmam demişti aynen de öyle yaptı normal güzel bir doğum gerçekleştirdi hatta doğumum olurken telefondan müzik açıp sakinleşmemi stresimizi atalım diyerek kızımı dünyaya getirdik kendi sayesinde
B0220 Minnakkannesi evet çok hızlı bakıyor ben hep soracağım şeyleri unutuyorum 🤦🏻♀️😁 aynı hastanede Dilara basat’a gittim cuma günü kadın bana bebeğin ayak parmaklarını bile gösterdi 6 ultrason fotosu verdi ve bayağı konuştuk ilgisi güzel samimi gerçekten 🥰🙏🏻
Ates2020 Minnakkannesi Hatem orta standartlarda bi hastane en temizi Medical park defa life çok kirli
Linadfne Minnakkannesi acılı hiç bilmiorum temiz gibi gözüküo doğumda ne olur bilmiorum ınslalah iyidir
Ates2020 Linadfne pahalı haklısın ama sonuçta her ay gitmiyorsun. Kendim için söyleyim 26 haftalık 4 kere gittim iki kere daha gidersem tamamdır zaten. 32 haftada giderim bi de son haftalarda Benden istedikleri tahlilleri devletten veya sağlık ocağından yaptırıyorum sıkıntı olmuyor. Detaylı ultrasona girdim 145 ödedim. İkili teste 60 verdim. Tahlilleri pahalı onuda orda yaptırmak zorunda değilsin. Doğum 3,300 dedi indirim Yaparlar 3000 düşerler. Benim doktorum çok iyi dikişim bile olmadı hemen ayağa kalktım ilgili alakalı bana çok pahalı gelmedi açıkçası içim rahat en azından
hazal544 Minnakkannesi bende Hatem hastanesi Nazan Özdemire gidiyorum, yengem iki oğlunu normal doğum yaptı onda, iyi bir kadın, ncr tavsiye etmem direk sezeryana alıyorlar diyorlar, çoğu kişi memnun kalmıyor
Linadfne Beri_ilhan demedi ama bu gece suyum geldi hastaneye geldik 8.40 gece kızımı kucağıma aldım 🤩