Anne03433 Merhaba arkadaşlar, uygulamada doğuma 70 gün kaldı diyor, ama doğum sezaryen olacak.Daha mı erken doğar?
Dilanhaz Anne03433 muhakkak bi hafta erken alırlar ilk hamileliğimde 39+1de yapıldı şimdi ikinci bakalım bu ne zaman olucak
Aygul01 Anne03433 tam sorunu anlamadım ama uygulama son adet tarihini giriyorsun otomatik hesaplıyor. Ama erken mi olur sonra mi olur bilemem. Uygulamayı cok baz alma o yüzden. Kac haftaliksin?
Sebis3232 Anne03433 benle aynı gün sanırım seninki cnm benim tam 14 şubatta günüm.doluyo doktor 3_ 5 gün farkedebilir dedi doğum zamanı ama 39dan önce acil bisi olmazsa önermiyolar
Sna-1234 Dilanhaz benim de 2. Gebeliğim ilki sezeryan dı bu da öyle olucak büyük ihtimalle ilki 38+3 te almıştı doktorum benim de
Sna-1234 Dilanhaz 38 civarı yine okur diye düşünüyorum genelde 39 u beklemiyorlar sezeryan için kaç gününüz kaldı sizin
fatmaozdemir1 Sna-1234 ben ssvd düşünüyordum hatta araştırmıştım bel fıtığım ameliyatlık oldu mecburen tekrar sezeryan olacagım üstelik 5 sene geçmişti ilk doğumumun üzerinden
fatmaozdemir1 Sna-1234 ben ssvd düşünüyordum hatta araştırmıştım bel fıtığım ameliyatlık oldu mecburen tekrar sezeryan olacagım üstelik 5 sene geçmişti ilk doğumumun üzerinden
Dilanhaz demir_dilek ilk hamilelikte 37 de vermişti doktorum devlete gidiyorum ikinciyi bilmiyorum senin özel mi