3846 bende ilk hamileliğimde 19 yaşımdaydım ve 38 haftada suyum gitti çok aktiftim ben ilk diye açılmam kolay olsun diye son güne kadar evi elle sildim asansör kullanmadım hem yürüdüm normal lavaboya gittim işte öyle bi baktım su gitti sıfır sancı ile hastahaneye gittim orda geldi hafif hafif sancılar ilk doğumum 8 saat sürdü ve 8 saat boyunca 2 cm den fazla olmadı açıklığım sonra birden kaka yapma gibi gelen his oluştu o an birden bilmediğim için ebelere seslendim benim lavaboya gitmem lazım dedim onlar anladı hemen baktılar ve 8 cm olmuş dediler bir anda çok şaşırdılar doğumhaneye alındım doğru bir şekilde ıkındım ve geldi kızım o yaşımda o cesareti gösterdiğim için onları dinlediğim için doğru ıkındığım için beni öve öve bitiremediler gerçekten tecrübesizsen ister istemez yanındakilerden güç alıyorsun ve dinliyorsun sende öyle yap hiç korkma sonunda o kadar rahatlıyorsun ki eve geldim sanki o sancıyı ben çekmedim doğum yapmadım gibiydim çok güzel ilgilendim çocuğumla ilk olmasına rağmen sanki doğuştan verilmiş bir yetenek annelik bunları düşün ve motive ol çok uzun oldu ama biran kendimi hatırladım ☺️