Seliminannesi23 Miragee bende 34+4 um cnm tosbişim kendini setlestirince canım cok acıyor ve. Regl olacakmısım gibi hafif sancılarım oluyor ama hemen geciyor yalancı sancılar dır bence 😊😌
Mom092 Miragee bende 34 haftalığım dun gece 1 saat boyunca sancidan kivrandim belim karnim ayni adet sancisi gibiydi 5 dkkada bir girdi cikti sanci biraz bekledim kendiliginden gecti sabaha hic sancim kalmamisti ama korktum dedim heralde doguruyorum🥴😂
Mervemelih 00512 normal canım artık bebek dönüyor kafa aşağıda olduğu için ve yeri daraldığı için vajinaya baskı yapıyor bol bol dinlen uzan
Ozlemkisacik Aynı şeyler bendede oluyor doğum ayına girdiğimiz için yalanci sancılar oluyormuş ve normal mis dogurucam korkusuna girmeyin sakin olun bol su falan tüketin geciriyormus
Mom092 Miragee valla dun o sanciyla gitseydik nst de cikardi sancimiz ha 😂 carsamba kontrol var soracam 😒
Masalmom Miragee normal canım yalancı sancılar olur bu dönemde ama yine de süresine ve sıklığına dikkat et benimde ilk gebeliğim de böyle olmuştu yalancı sancı zannetmiştim ama doğumum başlamıştı 35.haftada
Masalmom 00512 hastanede yattım kuzum ben doğumum durduruldu erken olduğu için 200 mg progestan basladılar günde 2 defa içiyordum daha sonra da doğuramadım zaten haftamı doldurmak için beklerken suyum kirlendi Sezeryan olmak zorunda kaldım
Melikeakkc Miragee ya benimde genital bölge ve bacak aralarım ağrıyor yatakta dönemiyorum yürümekte zorlanıyorum biraz aynı mı acaba ya