Egemenin_annesi26 Noqlur anneler oqlum icin dua edermisiniz küvezden bir an önce cıksın kucaqıma alım nolqur
Naaz Egemenin_annesi26 insallh bi an önce sağsalim kavuşursun bebisine canım . Merak etme küçük doğanlar daha çabuk toparlıyor. Sen stres yapma sütünü etkilemesin. Güzel güzel beslen dinlen bebis gelince seni cook yoracak☺️ Neden erken doğum oldu acaba
Ebrumustafa16 Egemenin_annesi26 canm bir an önce sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah erken doğum değil bence bana doktor suyun kanaman olursa gel bundan sonrakine erken diyemeyz dedi bebeğin ciğerleri gelişsin dye küvezdedir sıkma canını😍☺️
Egemenin_annesi26 Naaz dün qece bi anda suyum qeldi direk qeldik aqrılarımı hissetmemiştim acılmam. Oldu direk sezeryana aldılar 😢😢
Egemenin_annesi26 Kdrpkts 3/150 doqdu erken doqduqu için küvezde aldılar yarın ben cıkıcam ama bebeqim Nezaman cıkıcak belli deqil duanızı esirqemeyin noqlur
Egemenin_annesi26 Kdrpkts 3/150 doqdu erken doqduqu için küvezde aldılar yarın ben cıkıcam ama bebeqim Nezaman cıkıcak belli deqil duanızı esirqemeyin noqlur
Semabkr Egemenin_annesi26 3 kilo 150 grammi? Tez zamanda kucağına alırsın insaAllah ama bebeğinin kilosu gayet iyi neden kuvezde ? Solunumda mi sıkıntısı var ?
Egemenin_annesi26 askvehuzurum 3/150 doqdu solunumda sıkıntı oldu inşallah duanızı eksik etmeyin noqlur daha emziremedim bile sütümde gelmiyor
Didem34 Egemenin_annesi26 hic bise olmaz benim yengemin 40 gün erken geldi 1 hafta küvezde kaldı 1.800 dogdu suan 9 yasinda alalhn izniyle erken degil ☺️
askvehuzurum Egemenin_annesi26 olucak inşallah sen kötğ düşünme sütünde gelir bebişşnde kğvezden çıkar bşr güzel emer sonra Allahın izni ile sen güçlü dur bebişin için dualarım seninle🙏🙏
Egemenin_annesi26 Ebrumustafa16 allah razi olsun evet şimdi hava veriyorlar serumla mamyla besliyorlar sütüm qelmiyor saq qetir dediler uqraşıyırom ama yok
Guni1- 30+1 de doğum yaptım bebeğim 10 gündür küvözde ve daha da kalacak.. Her gün 1 saat gidip görüyorum yetiyor mu dersiniz hayır ama Allah sabrını veriyor o iyi olsunda diyorsunuz.. Siz dik durun bebeğiniz de güçlü olur öyle olunca…
Egemenin_annesi26 Guni1- Rabbim sizin bebeqinizide kucaqınıza almayı nasip etsin çok zor bikere gördüm