Yesim1808 Kızlar son adet tarihime göre 4+2 görünüyor bugün kan verdim sonuç 288,28 sizce normal mi bu sizinkiler nasıldı ?
Elnurr Yesim1808 canım ilk verdim 356 çıktı 2 gün sonra 841 çıktı bende son adet tarihime göre 4+6 gözüküyorum ☺️
esraolgun Yesim1808 önemli olan artışı. Gün aşırı değerin iki katı artması gerekiyor. Bende 141 ile öğrenmiştim. 3 gün sonra 563 olmuştu. Hayırlı olsun bu arada 🌸
Yesim1808 esraolgun çok teşekkür ederim ben son 1,5 yılda 2 bebek kaybettim hepsinde farklı değerler ile öğrendim bu biraz düşük geldi ve açıkçası kürtaj gibi sağlıksız gibi olumsuz sözler duyacağım diye endişeliyim umarım herşey yolunda gider
Elnurr Yesim1808 kalbini bozma düşünme ne değerlerle öğrenenler var sadece dua edelim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
esraolgun Yesim1808 inşallah bu kez sağ salim kucağınıza alırsınız. Endişelerinizi çok iyi anlıyorum biz ne desek sürekli kafanızı kurcalamaya devam edecek ve sanırım annelik denen şey bu 💞 bu noktada Allaha teslim olup kendimiz için en hayırlısını dilemek kalıyor. Umarım bebeğin seninledir ❤️
Haticeyuce31 Yesim1808 norml canim bende 4. Haftada ogrendim 255 mi 253 mi neydi 1 hafta sonrada keseyi görmüştük canım
Yesim1808 Valla hiç bilmiyorum geç olup olmadığını Cuma’ya randevu aldım Allah hayırlısını nasip etsin dua etmekten başka yapacağım hiç bişey yok 😔
Rmys11 Yesim1808 canım bende 4+3 um 1343 çıktı değerim aile hekimi değerin düşük daha yüksek olmalıydı dedi bende pazartesi kadın doğuma gidicem bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Yesim1808 Rmys11 bence değerin çok güzel hiç bozma moralini senin doktor bizim değerleri görse ne der 😂
Nutellammm Yesim1808 aa Rmys11 aaa çok şaşırdım değerin çok güzel canım hiç moralin bozma demek benim değeri görse sen hamile değilsin diyecek
Rafby Yesim1808 benimkiyle aynı değer çıkmış ama benimki geç döllenme oldugu için böyle olmuş takip ettirmedi doktor hiç beta değerini iyi dedi bir hafta sonra gel demişti . Sende kötü düşünme benim arkadaşlarımin değeri 50 olan vardı değerin güzel bence
Yesim1808 Rafby ay inşallah canım cuma günü gidicem doktoruma inşallah herşey güzel devam eder sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🙏🏻