glsm-tzcn Snszasla aynen canım 37 38 gelebilir zaten kilo aldım baya bugünde sürekli bişryler yiyesim geliyor zor tutuyorum 🤦♀️🤦♀️ hurma yemeye başladın mı sen canım
Snszasla glsm-tzcn kaç kilo aldın ki canım ben tam tamına 10 kilo aldım 56 ile hamile kalmıştım şu an 66 yım. Yok ya daha başlamadım erken bence 36. Haftada filan başlarım sanırım yemeye sen başladın mı ki
Snszasla asra42 erkek benim bebeğim sizinde öylemi 🤭💙🥰heyecan gerçekten dorukda yaa sabırla bekliyorum valla geleceği günü korku heyecan da var tabi ama bakalım nasıl bi süreç bekliyor bizi 🥰
Snszasla Ebrumustafa16 dimi ama ne kaldı ki şunun şurasında son demleri yaşıyoruz artık 😀nasıl geçecek derken nasıl da geçmiş gitmiş diye şaşırıyoruz zaman yerinde durmuyor sağlıkla gelsinler de inşallah 🥰
glsm-tzcn Snszasla ben 60 ’la hamile kaldım şuan 73 ’üm kabızlık sorunum bende gebelik öncesindede vardı o çok etkili oldu almam da yoksa dikkat ediyodum ama kabızlıkla sorunum var
Snszasla glsm-tzcn kabızlık gerçekten kötü ya 20 Li haftalarda bende de olmustu çok zorlanmıştım vücudumuzun dengesi sasıyor biraz ama yinede üzülmeyin kilo için çoksa almamışsınız ideal gidiyor bence
Snszasla Melikeakkc bende kalsiyum içiyorum ama ihmal de etmemek lazım tabi mutlaka sorun doktora inşallah geçer uzun süreli devam etmez
glsm-tzcn Snszasla ama sanki çok şişkin hissediyorum kendimi bu haftadan itibaren böyle bir ağırlık hissediyorum zorlanmaya yeni başladım diyebilirm inşallah 15 i geçmez kilo olarak ta.
Snszasla glsm-tzcn inşallah geçmez bende 79 olmak istemiyorum. Göbeğimizin ağırlığından dolayı öyle oluyor belkide ağırlık hissetmemiz yolda kilo ideal gidiyor benim de sadece göbeğim var başka yerlerimde bariz bi kilo belirtisi de yok