Destina16 evet günümüz aynı bana da 13 Ocak dedi ama bakalım o gün mü gelir daha mı erken gelir hiç bilmiyorum içime biraz da erken gelir gibi doğuyor ama bakalım 🤭 agrılarım çok ya bel ağrısı hep vardı şimdilerde sırt agrısı da başladı geceleri lavabo için kalkınca karnım sanki ağırlaşmış gibi hissediyorum sağa sola dönerken yatarken kalkarken zorlanıyorum mide yanması bu aralar acayip arttı bacak ağrısı da öyle 🙊 kaşıntı oluyor bazen göbeğimde ve bacaklarım da bu aralar halsizlesiyorum tansiyonum düşüyor bazen 🤭herşey var aslında fazlasıyla hemde 🤭karnım artık sertleşmeye başladı sanki poposunu yada karnını dayıyor gibi sert şekilde kalıyor belli bi süre baya baya hamileliği Yaşar oldum önceden bu kadar agrı olmuyordu son zamanlar zor olur derlerdi de inanmazdım insan ağırlaşıyor gerçekten ama olsun bi tane tekmesi bile bu saydıklarımın hepsine değer 🥰 rabbim gücünü verir tabi güçlü insanlarız kadınların doğasında var bu rabbim yardım edecek mutlaka bende de korku heyecan endişe var bi yandan özleyeceğim bu zamanları bi yan dan da kucağım da diye sevineceğim tatlı ve güzel zamanlar keyfini çıkartmak lazım 🥰sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah tek duam o 🤲🏻🐣