sareninannesi_ Basurum vardı ama kendini belli etmiyordu taa ki son 1 aydır. 39+5 haftalık hamileyim bugün afedersiniz kabız olmuşum ve çok kötü oldum . Doğumum normal doğum olcak bişey çıkmazsa . Sıcak suya oturdum biraz ama geçmiyor ve o bölgede memeleşme var 3 tane falan ne yapsam geçer öneriniz var mı bunu yaşayıpta böyle yaptımda geçti diyen 😢
Busra34ybg sareninannesi_ canım papatyayı kaynat ılıt ve o bölgeye günde 3 4 kez pansuman yap okadar rahatlatacak ki seni
Gamzey sareninannesi_ o memeleri içeri itmem lazım canım onlar dışarda olduğu sürece canın hep yanar zeytin yağıyla yumuşatıp içeri itebilirsin çok geçmiş olsun
Aysun1983 sareninannesi_ ara ara zeytin yağı sür oraya ve lifli beslen kayısıyı geceden ıslat sabah kalktığın gibi ilk onu ye ve suyunu iç cnm iyi gelecek, kahve de kabızlığa aç karnına iyi geliyor bana midene dokunmazsa onu da tavsiye ederim
Ssedaaaa Kayısı incir kompostosu yapmanı öneririm. Aynı sorun bendede var bağırsaklarım yumuşamadan geçmiyor :/ bide bol bol su iç.Kötü bir durum maalesef..Hamileyken acil geçirecek birşey yok yumuşatmaya çalışcaz
meryemisloading Tahin helvasını ez o bölgeye koy. Her WC’ye gittiğinde değiştir denenmiş ve çözümü olmuş bir yöntem
sareninannesi_ meryemisloading Tahin helvası mı hiç duymamıştım öyle bişey 😊 teşekkür ederim deneyeceğim
minikcasper sareninannesi_ bana fayda etti ilk 20li haftalarda kullanmıştım geçirmişti sonra gene tekrar kabız olunca çıktı tekrar kullanıyorum 34. Haftadayım inş sizede fayda eder.
tnc35 Bende de var çıktığında her tuvalette pamukla zeytin yağı sürüyorum, birde kuru kayısı yiyip üstüne su içiyorum kabızlığı engelliyor. Tabi çok fazlası da ishal yapar ona da dikkat ☺️ bir günde geçmiyor şişlik ama acısını alıyor zeytinyağı
sareninannesi_ tnc35 zeytin yağını denedim evet biraz rahatlatıyor. Ama korkum doğumda ıkınmaktan ne hale gelcek 😪
Sema94 Bende aşırı şekilde kabızlık sorunu yaşayan biriyim 5 yıldır falan böyle hep bende de hemoroid oluştu çok kötü bir durum benim kanama da oluyor afadersiniz ama tuvaletten sonra popomun üzerine oturamıyorum bile ben hamile kalmadan önce bi sprey var memethol diye onla geçirdim hemoroidi ama kabızlıgım devam etti hamilelikte tekrar hemoroid oldum ama o spreyi hamileler kullanamıyor galiba daha doktoruma da sormadım gerçi
sareninannesi_ Sema94 proctolog ve anestol yazdırdım sağlık ocağına doğumdan sonra kullanıyım diye ama hamilelerde kullanabiliyormuş galiba
Sema94 Birde bu oriflame da var galiba mucize krem diye ben onu sürüyorum bana iyi geldi o krem sizde deneyin isterseniz küçük bir kutu renkli renkli
Han18 sareninannesi_ cnm progtolog krem ve anestol krem.. Bi de acilden parol serum vurdur 4 güne geçiyor
Anneolmak07 sareninannesi_ vazelin sür canım bir de onu dene.Ben duşa girip sıcak suyu bekletiyorum.Çıkınca vazelin sürüyorum aşırı rahatlatıyor.Doktor ilaç verdi ama çok kullanma deyince etkili birşey diye korktum kullanmadım vazelin iyi gelince.Geçmiş olsun
sareninannesi_ Anneolmak07 teşekkür ederim , aa evet vazelin deneyim sıcak sudan sonra dediğiniz gibi rahatlatabilir