Mom092 Kvsr-klm o igne agri yapiyo malesef bikac gun bazisi uc gunde atlatiyo benmki 10 gun surdu valla kaldiramiyodum esim giydiriyodu 😬
Melike48 Kvsr-klm 2 3 gün sürer canım buz falan koyuluyormuş burda okumuştum benim o kadar ağırmadı ama bi dene istersen
Dolunayyy Kvsr-klm fazla hareket ettirme üstüne yatma usutmemeye dikkat et sicak tuttugun zaman da ağrı olmuyo. Şişlik oluştuysa sadece buz koy üstüne ovalama daha çok ağrır. Bi de dus alma 2 gün falan. Çok geçmiş olsun 😇
Dolunayyy Melike48 sinek ısırığı bile degildi hissetmedim akşama doğru birazcık ağırlaştı sanki ertesi gün yukarı kalkmıyordu ağrı yaptı ama çok sukur hafif atlattım agridi bile diyemem yani 🤲
Candu Kvsr-klm bende perşembe günü oldum aşıyı hergün daha da çok ağrıyor ve şişiyor. Özellikle gece daha çok ağrıyor nasıö geçicek bilmiyorum
hazal86_ Kvsr-klm Geçmiş olsun, benım bir hafta sürdü canım hafif ateş ve kırıklık yaptı bende. Ve de gün içinde ağrı yokken gece başlıyordu çok ağrımaya.
balyanakoglum Kvsr-klm ayy hamilelik boyunca bana en zor gelen şeydi. Ağlıyordum ama kimse anlamıyordu. Allah yardımcınız olsun sadece zamana ihtiyaç var başka türlü geçmiyor. Unutmaya çalışın orayı
sntn Kvsr-klm eğer şişme yaptıysa bir pamuğa kolonya döküp bastırabilirsin tetanoz zaten 2 gün en az ağrısı olur
Busramaden Ay 10 gun gecmedı agrısı gunduz ayrı gece ayrı hamılelıgın en zor yanı heralde bıde ıkı doz ıskence gıbı
Seyma2861 Kvsr-klm bacım bende dün vuruldum. Çok rahattı ilk başta akşam itibariyle ağrımaya başladı bugün dahada arttı
Imren3232 Kvsr-klm kolonya ile ov bana en iyi o geldi 2 gün içinde geçti geçmiş olsun ama üstüne yatma sakin