ssuleeyuce BilmemKacYilOldu zarari olmaz sadece sizi circir yapabilir onum disinda meyve cok tatli olmadigi surece bi zarari olmaz
A_Alparslan BilmemKacYilOldu yemin ederim portakal ucuz olsa muz ucuz olsa yada her hangi meyveler ucuz olsa ben komalik olurum bu ülkede maalesef çok pahalı… Meyve canavaryim ve mandalina uygun ve çok alıyorum ve esim gelene kadar 8 10 yerim bazen de 6 gece de meyve soyarken 2 4 yerim 10 15 le günü kapatırım 🤭
alenrenas1 BilmemKacYilOldu 🤣 hahaha 😂😂😂sen bendende betermişsin 😂benim gebelikten öncede meyve takıntım vardı hep yerdim 🤣 ama hamile kaldıgımdan bu yana mandalina aşkı tuttu 😂 cocuk içerden kesin diyordur bu annem manyak mı yemekten cok meyve yiyor 😂
Aysn6767 BilmemKacYilOldu yok hayır sanmıyorum rahat ol tabi abartmaya gerek yokta kontrollü olmak lazım
[silindi] Herseyin cogu zarar azı karar asitli Bi meyve oldugu için mayasır flnda olabilirsin dikkat et sürekli kaşınmakta cok kötü ben hiçbişey yiyemedifim için böyle yiyorum diyenlere imreniyorum maşallah ne güzel yiyin ama az az 😄
Gulsurmeli BilmemKacYilOldu bende armut yiyemezdim hiç ağzıma sürmezdim bir armut yiyorum aklın hayalin durur 😂😂
[silindi] BilmemKacYilOldu yok ay ne seftalisi su bile içemiyorum içtigim haplarda gidiyor 😂tek derdim meyve olsa keşke hiç gülesim yoktu sen şeftali aşeeiyon herhalde 😄