Turunc Gamzeunal vala tutunma kanaması olmayınca korkuyorum bu durumda olup kanaması olmadan kese ve kalp atışını duyan başka birileri var mı acaba ?
Gamzeunal Turunc ben kesesini gördüm bebegimin 8 gün sonra da kalp atisini duycam inşallah kanamam falan olmadı
ErsiNuray ecemmp- bnmde 28 ekim sanrm cok var 28 ekim yine görmüştüm 😊 felaket derecede halszlik bas agrisi bikkinlik mide bulantisi bas donmesi goz kararmasi tansyon hep 8 5 _ 9 5🙄
Gamzeunal ErsiNuray halsizlik ve mide bulantısı bende de var 2 kasım benm son adet ozellikle sabahları ve aksam yemekten sonra oluyor
ecemmp- ErsiNuray benim hicbir belirtim yok sadece arada kasik agrisi oluyor o kadar tedirgin oluyorum açıkçası
ErsiNuray Gamzeunal gin gectikce dahada zorlasyor kizim.vsr birde 2.5 yasnda hic birakmyor uyuyyaym surekli tepemde anne kalk oyna oyna😊🤣
melsen Gamzeunal bende 3ay kımseye söylemiycegıme kendi kendime söz vermiştim.HEMEN CAYDIM SÖZÜMDEN :) farklıymış gerçekten haykırasın geliyor bu mucizeyi
melsen Turunc korkma hiç benimde bi adet günümde oldu belli belirsiz bir gün bile sürmedi herkeste olmuyor,oluncada ayrı düşünüyorsun bebeğe bişey mi oluyor diye zAten keseyi göreceksin yakında o artık kısmetse 9 ay orda :)
Turunc melsen 1 hafta daha dayanıp haftaya gideceğim doktora :) inşallah herşey yolunda olur hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)