Gamzeunal melsen yalnız ben ilk kez bu ay korunmayi biraktim oncesi olamaz yani 🥰 cok sukur Rabbim ilk aydan nasip etti bebegi bende cok saskinim degerim yuksek bi skntı olmaz insallah 16 sında gidicem doktora da kalp atisini duymaya hayirla duyarm insallah
Turunc Gamzeunal benim de aynı zaman dün kan sonucum çıktı betam 6174 çıktı doktora karar veremediğim için henüz ultrasona gitmedim ben :(
Turunc melsen benim 5 hafta 1 gün dün betam 6000 çıktı doktora karar veremedim o yüzden ultrasona gitmedim henüz bu hafta randevu bulmaya çalışıyorum:(
Haticetalan Turunc canım bnm de beta 6509 çıktı kese 5 haftalık dedi bugün kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var korkuyorm son adet 28 ekim 6 haftalık olmam lazım 5 haftalık çıkıyor betaya göre normal midir
Haticetalan Turunc canım bnm de beta 6509 çıktı kese 5 haftalık dedi bugün kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var korkuyorm son adet 28 ekim 6 haftalık olmam lazım 5 haftalık çıkıyor betaya göre normal midir
Gamzeunal melsen sende de korku var mı duyamazsam diye ben mi cok evham yaptm 🥺 bide ablam 2 aylikken dusurdu bebegini onun da etkisi var bende sanirim
melsen Gamzeunal ilk bebeğim..güya evlendikten sonra 3sene çocuk mocuk düşünmüyordum şuan pırpır yüreğim..Birde heycanımızı paylaşmıyoruz sevdiklerimizle.kalp sesini bir duyalım dedik hayırlısıyla..o yüzden panik var doğru :)
Gamzeunal melsen annelere soyledik cunku ben cok soru soruyorm meraktan etrafa cevreye de kalp atısını duyana kadar söylemicez bakalım ama insan haykırmak istiyor 😂
melsen Turunc direnebiliyorsan bence 6haftada git hem keseyi hem kalp atışını duyarsın :) erken öğrenmenin dezavantajıda bu sanırım yok rahme ulaştımı yok kesesi göründümü ne zaman kalp atışını duyacağım 🙆🏼♀️
Turunc melsen evet ya ilk hamileliğim o yüzden aşırı panik haldeyim ne oldu tutundu mu kese oluştu mu falan diye hiç lekelenme falan olmadı bende çünkü korkuyorum biraz :(
34meray50 Anneadayi09 vajinal muayene ile gördü 4+5 demişti doktor bende 16 sında gidicem tekrar kalp atışı için ☺️
Gamzeunal Turunc lekelenme bnde de olmadı tutunma kanaması herkeste olmuyormuş bulanti ve kasık ağrıları var sadece yemek yedkten sonra da midem iki kat oluyor sanki
melsen Turunc korkma hiç benimde bi adet günümde oldu belli belirsiz bir gün bile sürmedi herkeste olmuyor,oluncada ayrı düşünüyorsun bebeğe bişey mi oluyor diye zAten keseyi göreceksin yakında o artık kısmetse 9 ay orda :)
melsen Gamzeunal bende 3ay kımseye söylemiycegıme kendi kendime söz vermiştim.HEMEN CAYDIM SÖZÜMDEN :) farklıymış gerçekten haykırasın geliyor bu mucizeyi
Turunc Gamzeunal vala tutunma kanaması olmayınca korkuyorum bu durumda olup kanaması olmadan kese ve kalp atışını duyan başka birileri var mı acaba ?