Merveilkcan Siyahfondoten kuzum sen hele 35. Haftalara gel o zaman gör her hareketi sanki doğum oluyormuş gibi geliyor acaba doğum mu olacak diyorum öyle bir rahime ve karnıma baskı yapıyor ki eşime heralde bugün dogurucam diye diye zaman geçiriyoruz 😁
threestar Siyahfondoten bebek de aslında suyun içinde olduğu için çırpınma gibi geliyor evet☺️ Hıçkırıyor olabilir dönüyor olabilir bu haftalarda alanları geniş olduğu için hareketleri artıyor
Myssr Gulusan uzun sure kalp atisi gibi ama ileri haftalarda oluyo ilk 30 da hissettm ikinciyi 32 de. 5 dk fln suruyo pit pit pit diye
Siyahfondoten Gulusan evet ya ilk olduğunda çok korktum açıkçası ama baktım ilerleyen günlerde de oluyor. Bir de sizlerde de olunca içim rahatladı baya ☺☺🌺🌺
Siyahfondoten Gulusan bir de mide kazınması yaşıyor musun canım dünden beri acayip bi ağrı var. Sanki acıkmışım gibi ağrıyor kazınıyor. Ama sürekli de atıştırıyorum aç kalmıyorum. Çok kötü bir ağrı 😣
Zeyyno_ Siyahfondoten Canım hiç korkma😂😂 bnmde bi ara öyleydi titreşim tekmeleme içerde kung fu yapıo dedim herlde 😂😂 o anların tadını çıkar ben şu an fazla hissetmiyorum yeterince büyüdük 🤗🙈🥰🧿🧿🤲🤲🧿🧿🧿
YazeeL Siyahfondoten göbek kordonuna dokunduğunda titreşim hissediyormuş anneler öyle okumuştum bi postta