Fatkayakaplan RukiyeFatihErdoan bence gitmelisin neden sezeryan olacaktın ki bebiş büyük yada çatın falan mı dar ikinci gebelik mi ?
minnoscan Eda_eyrc gözünüz aydın açılmanız var mıydı onur beye gidiyordunuz sanırım benim de son 13 ama kanala bile İnmemiş 😐
Eda_eyrc minnoscan sabah 6 gibi suyum geldi saat 9 gibi hastanedeydik. Açılmam yoktu bebrk kanala inmemişti. Suni sancı denedi son anda 4 cm acıklıkla acil sszeryana alındım. Epidural yaptırdım. Mutlaka herkese yapılmalı acayip rahatlama oluyor
Okaanipek Oykununannesi55 bende haftaya Cuma 11 Aralık’ta sezeryan olacaktım ama dün kontrole gittim doktor bebek çok aşağı inmiş sancılarında görünüyor Cuma’yı beklemeyebilriz Pazartesi tekrar gel bakalım dedi ne zaman alır acaba çok merak ediyorum
DiplomaliEvHanimi Son 22 Göğüs altindaki kemiklerim çürüdü uyurkn hep oraya toplanio sanciyla uyaniyom
minnoscan Eda_eyrc epidural her türlü yaptırıcam zaten de inşallah normal Doğum olur sezaryenden korkuyorum hakkımızda hayırlısı artık🌸 Hastaneden memnun kaldınız mı güle güle büyütün bebeğinizi😻😻
Serifeisitmir Cansucasalin o korku bende de var canım ne olacak nasıl olacak ama sakinleştirici veriyorlarmış o biraz içimi rahatlatti
Eda_eyrc minnoscan çok teşekkür ederim ewet hastaneden cok memnun kaldım baya bi ilgilendiler hemşireler ebeler personeller çok ilgili
fatosd84 Oykununannesi55 kaç haftalıksınız benimde 9 Aralık’ta belli olucak belki 17 Aralıktan sonraki günlere sezeryan günü isticem bklm hayırlısı inşallah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar