• Gebelik
  • Hamileyken grip geçiren varmı😕

Anneler , aranızda hamileyken grip geçiren varmı. Burnum tıkalı akıyor ve balgamlı öksürük var sesim de gitti. İlaç kullanamıyoruz ne yazıkki . Sizin önerebilceğiniz biseyler varmı. Cabuk atlatmam için napmam gerekiyor? Teşekkür ediyorum şimdiden🌸

Öncelikle geçmiş olsun canım 🙂 Kesinlikle içebiliyorsan limonlu sıcak tavuk suyu çorba
    Ben hamileliğimi hep grip olarak geçirdim 6 defa felan oldum dondurma isterdi canım bende abartırdım o yüzden de hep nezle grip doğuma bile grip gittim 😅 İçebiliyorsan tavuk suyu çorba iç canım 2 güne iyileşirsin inşallah

@kader_ozol Canım geçmiş olsun ben atlattım bir hafta falan sürdü. Suyumu limonlu yaptım her gün 2 litre en az içtim. Bol C vitamini mandalina, portakal tükettim. İki defa da küçük bardakla ıhlamur içtim ballı limonlu şükür iyileştim🙏🏼

Ydepolat bitki çayı kullanıyorum canım bende ılık limonlu su içiyorum günde 1-2 kere dediğin gibi C vitamini agırlıklı yiyorum da zaten umarm 1 haftaya kadar benimde geçer. Teşekkür ederim canım 🌸

kader_ozol Hayır asla kullanmadım. Güvenemedim. Zaten düşük riskim vardı. Ondan dolayı sadece doğal yoldan atlatmaya çalıştım.

kader_ozol bende 1 haftadır gribim 😢 bpgazlarım şiş burnum akıyor doktorum bol c vitamini ,parol Yada minoset içebilsn dedi ıhlamur zencefil tarcın kaynatıyorım gunde 2 sefer içiyorum zencefil karabiber bal karstrıp bogazım için hergun 1 kasık yiyorum 🙈 birazdaha iyiyim ama doktorum 10-15 gun surer dedi ilac kullanamadıgımız için surec uzun 🤦‍♀️

Ecektn cok geçmiş olsun canm sana da . Umarm atlatırız 🙏🏻

1prenses1prensim meyve sürekli yiyorum canm kaynatiyorum hatta suyunu içiyorum iy geliyor simdlik umarim geçer😔😔🙏🏻 Teşekkürler canım

kader_ozol cok gecms olsn canm 1 dis sarmisak ez icine 1 tatli kasigi zeytinyagi 1 tatli kasigi limon sık suyunu koy iyice karistir 1 tatli kasigi sabh 1 tatli aksam ye gunluk yap ama bi yaptigin 1 gun gidiyo zaten 4 gun yap antibiyotik gibi cok iyi geliyo gecenlerde babam Grip oldu bunu yaptim bide udi hindi yagi kullaniyoruz 3 gunde masaAllah bsyi kalmadi

kader_ozol bol bol ballı süt içtim . Akşam uyumadan bal ile karabiber karıştırıp yedim. Ve bol limon c vitamini aldım. Ayrıca nane limon içtim 2 günde kendime geldim

kader_ozol ben atlattım canım sadece öksürüğüm Kaldı Oda çok az ve nadir Tuzlu suyla Gargara Yaptım Burnuma felan geçti benimki Doktor demisti bana da ne yazıkki evet ilaç kullanamıyoruz bi dene istersen

kader_ozol simdi sicak su bir bardaga bosalt bal ekle sonra limon ekle bir guzel karistir ic. Sifa olsun inşallah. Kendine gelirsin hem oksuruk icin cok iyi.