Gayserili38 Anneyim_2020 komşumda aynını dedi hatta doktora geldi benle erkek bu dedi doktor kız dedi doktordan sahanı iyi bilcez diyorum ama yanılanları burdan çok okuduk
Gayserili38 neslihann87 bu pozisyonu yakalayana kadar akla karayı seçti doktor eliyle kapatıyordu ya ama doktor kız dedi
Gayserili38 Ecem1818 başka doktora daha gidecem yada ayrıntılıyı beklicem doktor kız dedi herkes erkek diyor
Gayserili38 Tuba-27 kız dedi doktor içimde bi şüphe oldu farketmiyor tabiki sağlıklı olması önemli sizlerde erkek diyince artık alışveriş için biraz daha beklicem
Tuba-27 Gayserili38 çıkıntısı var benim kızım olacak hayırlısıyla rabbim izin verirse doktor gösterdi hatta bacak arası boş olan kız çıkıntılı olsaydı erkek olurdu dedi
Havva- hiranurun_annesi bende 12. Haftada ikili tarama yaptircam ama ikili taramada pek belli olmuyor diye biliyorum erkekse 14 15 haftalık belli oluyormuş tabi yanlış biliyorsam duzeltin lutfen😊
hiranurun_annesi Havva- hayır ben cinsiyetini 10. Haftada ogrendim erkekmis brn sadece bu sekilde ultrasonda gorur muyum diye merak etmiştim 😁
Tuba-27 Gayserili38 ultrason resmi var ama burdan paylaşmayı bilmiyorum bu arada kaç yaşındasın son adet tarihin ne
Tuba-27 Gayserili38 Google Arama ya maya takvimi yaz kaç yaşında hamile kaldın ve hangi ayda son adet tarihin kontrol et bak orda çıkmıştı benimki doğru kız dedi kız oldu bir önceki ni de bildi
Ecem1818 Gayserili38 burda kaç haftalık doktor daha iyi bilir bu pozisyonda anlaşılır çünkü baya net eğer daha 16 haftalık filansa kızda olabilir çünkü klitoris bu şekildeymiş o haftalarda.ilk gebelikmiş sağlıklı olsun ilkin kız olması kadar güzel birşey yok 🙏🙏
Gayserili38 Ecem1818 sağlıklı olması herşeyden daha önemli Allah razı olsun ama ilk hamilelik değil resimde 16 haftalık Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Ecem1818 16 17.haftada erkek bu şekilde değil baya pipi gibi oluyor testislerde belli oluyor ama 12 filansa daha değişir