neslihann87 ogluileannesi bacak arası çok net gözüküyo ama erkek gibi bukadarda net gözükürken yanılmış olabilirmi
Gayserili38 Anneyim_2020 komşumda aynını dedi hatta doktora geldi benle erkek bu dedi doktor kız dedi doktordan sahanı iyi bilcez diyorum ama yanılanları burdan çok okuduk
Gayserili38 Ecem1818 başka doktora daha gidecem yada ayrıntılıyı beklicem doktor kız dedi herkes erkek diyor
Gayserili38 neslihann87 bu pozisyonu yakalayana kadar akla karayı seçti doktor eliyle kapatıyordu ya ama doktor kız dedi
hiranurun_annesi Gayserili38 yaa masallah 😍 kac haftalik acaba burda ? Bende yeni 12 ye girdim ikili taramada boyle gosterir mi acaba doktorum merak ettim 😇
Havva- hiranurun_annesi bende 12. Haftada ikili tarama yaptircam ama ikili taramada pek belli olmuyor diye biliyorum erkekse 14 15 haftalık belli oluyormuş tabi yanlış biliyorsam duzeltin lutfen😊
Gayserili38 Tuba-27 kız dedi doktor içimde bi şüphe oldu farketmiyor tabiki sağlıklı olması önemli sizlerde erkek diyince artık alışveriş için biraz daha beklicem