Merveymen2020 Herkese iyi aksamlar.. Ellerimde tırnak kenarlarımın hepsinde siğiller çıktı ve aşırı ağrı yapıyo🤦🏼♀️ doktora gitmeden sizlere de danısmak istedim, basına gelen varmı ve cözümü nedir? Yardımcı olursanız cok sevinirim 😪
Dugzeyzeh Merveymen2020 çay ağacı yağı kullanabilirsiniz eşim kullanmıştı parmaklarında tırnaklarında vardı geçti. Ama düZenli kullanmak gerekiyor ve sabırlı olmak gerekiyor.
eftelya1 Merveymen2020 öncelikle çok geçmiş olsun aynı sorun kardeşimdede vardı biz Ayşe Arman’dan duyduğumuz şeyin faydasını gördük sende dene istersen.misafirliğe gittiğin evden tuz çal ama söyleme o evde yaşayan kimseye ben sizden tuz çaldım diye çaldığın tuzu akarsuya niyet edip at biz normal akarsu bulamamıştık evde Çeşme’yi açıp Çeşme’den akan suya bıraktık o tuzla beraber ellerindeki siğillerde geçsin diye niyet ettik ve geçti başka birkaç kişinin üzerinde de denedik hatta mantıklı gelmeyebilir belki sana ama dene bence bi kaybın olmaz bana da dua edersin
Benur Merveymen2020 merhaba benimde vardi yillarca kestirme işlemi denen omunarak yapilan teyzelerin yaptigi kestirme islemi yaptrdim gecmedi sonra biri bir asit onerdi sag serce parmagimda kocaman vardi ve o asiti kullandikdan sonra hemen gecti ve yakmiyodu
Ruvus Merveymen2020 Aynı dert bende de var ilaç kullandım geçmedi incir ağacının sütünü sürdüm yine geçmedi ☹
Dugzeyzeh Merveymen2020 malesef çok sinir bozucu durum bende de var çnkü kafama çok takıyorum galiba gitmiyor bi türlü Allahım şifa versin
Dugzeyzeh eftelya1 çokmuydu peki siğiller mesela benm elimde ayağım da var 😞 tamamen geçtimi bu yöntemle
Merveymen2020 eftelya1 Ay böyle çalmak diyince de insan vicdan yapıyor sanırım yapamam yaaa🤣🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ şifa icin bile olsa buruk hissettirir kendimi ama yine de cok teşekkür ederim nazik yanıtınızdan dolayı 🤎
Busranural97 Bende de var gwcmiyor bi türlü bide kötü birşeymiş gibi herkes soruyor çok sinir bozucu oluyor 🤦♀️
Merveymen2020 Busranural97 Allah başka dert vermesin ama bende bi çözüm bulursam mutlaka yazacağım buraya 😪🙏🏻
minelimm Merveymen2020 bende o kadar cok vardi ki ellerim gözükmiyordu neler yaptım ne ilaclar kullandim 10 yaşlarinda falandim okulda birisi incir sütü damlat dedi hemen gelip yaptim 2 günde kayboldu hatta o kadar şaşırdim ki rüya sandım
minelimm Dugzeyzeh inanin o kadar cok sey denemistik ki hicbiri fayda etmedi bu çok saşirtmıstı beni incir yaprağının sütünü sıktım umarim sizede faydası olur
Nesrin15 Kızlar sigilnin evdeki tedavileri bazı insanlara iyi geliyo bazılarına gelmiyo elinde ayağında çok olan kızlar araştırma hastahanelrinde cildiyeye gidin orda azot tedavisiyle yakiyolar ve bidaha cikmiyo başıma geldiği için söylüyorum sizlere
Ozgsgr Merveymen2020 benimde vardı elimde beş tane , hamile kaldıktan sonra hepsi geçti kendi kendine nasıl oldu bilmiyorum sürekli vitamin vs. Kullandım belki onların etkisi olmuştur
Merveymen2020 Ozgsgr 27 yaşındayım ilk defa başıma geldi ve ben el tırnak bakımına cok dikkat eden bir insanım, o yüzden ağrısını da geçtim görüntü olarak sinirlerim bozuluyor tabi Rabbim başka dert vermesin ama benimde geçer inşallah 🙏🏻 yanıt için çok teşekkürler🤎
eftelya1 Merveymen2020 çok haklısın ben arkadaşımın mutfağında otururken onun olmadığı bi sırada aldım cebimdeki peçeteye döktüm biraz ama o kadar zorlandım ki anlatamam 😀 bi akraban dan da olabilir ben dene derim pişman olmazsın
Ozgsgr Merveymen2020 evet haklısınız bide ne kadar doğru bilmiyorum ama ben her çıktığında sayiyodum sonra dahada çoğalmaya başladı. Meğerse saymamak gerekiyormuş öyle daha çok çoğalır dediler🤷 rica ederim inşallah tez vakitte sizinde kaybolur🙏