YusEb Setenay anlamı saf temiz demek cnm ayrıca hz.ibrahim'in eşinin adı.ayrica senin kulağına hoş gelmeyebilir ama bunu burda söylemen çok anlamsız benim hoşuma gidiyor koymak istiyorum ben ve benim gibi koymak isteyenlerin heveslerini kirmana gerek yok
Meliss YusEb çok güzel bir isim adıyla yaşasın😍 aynen son zamanların moda adı altında geçen sacma anlamsız uydurma isimlerinden cok iyi 👍👍
Setenay YusEb canım benim ben öyle ortamın samimiyetinden dedim. Yeğenimin ismi de sare. Bu sene Moda olduğunu Dile getirdim. Hevesin kırılmasın
YusEb Sheisagirl moda olduğundan değil sevdiğim için koymak istiyorum en azından anlamı güzel söylenişi de gayet hoş diğer moda olan isimler gibi saçma da değil
Gulseninannesi Bizim bir kızımız var adı gülşen ❤ şimdi ikinci kızımızı bekliyoruz adı da Tusem olacak Allahın izniyle 💕 Not: Eşimin isminin de tersi oluyor. 💕😍♥
Sema99 Sheisagirl biz babası yani elanur koyacak bana kalsaydı ebrar lina koyacaktım belli değil tabiki iki çocuğumın ismini biz koyduk kızımın bn oglumunda ortaktı bu üçüncü gebeliğim bakalım