Setenay SARe ismimde moda oldu resmen 🙂) babannemin teyzemin adı sare bana hiç hoş gelmiyor anlamını da bilmiyorum gerçi.
YusEb Setenay anlamı saf temiz demek cnm ayrıca hz.ibrahim'in eşinin adı.ayrica senin kulağına hoş gelmeyebilir ama bunu burda söylemen çok anlamsız benim hoşuma gidiyor koymak istiyorum ben ve benim gibi koymak isteyenlerin heveslerini kirmana gerek yok
Mry Sheisagirl bi değişiklik olmazsa defne olcak babası bi bu ismi beğenebildi. Onun dışında elif alya arya ela eylül ada sena sude ayşe(klasik ama hem kulağa hoş geliyor hem de anlamı çok güzel)
YusEb Sheisagirl moda olduğundan değil sevdiğim için koymak istiyorum en azından anlamı güzel söylenişi de gayet hoş diğer moda olan isimler gibi saçma da değil
Ikinciyibekliyorum Nrnoztrk evet anlamı cok guzel bide ilk kizimin adına uygun olsun dedik. Ilk kizimin adi Ada buda Kumsal bakalim hayirlisiyla dogsunlar insallah 🙏🤗
Mavi1 Sheisagirl henüz belli değil cinsiyetimiz kızımız olursa Azra Umay düşüyorum tabi zamanla değişebilir😂😂