MinikKoala Mnevvr53 benim ilk hamileliğimde kelebek kıpırtısı gibi olmuştu ve bana erkek dediler sonra 20 Li haftalara kadar hissetmedim 😅 ikinci hamileliğimde 12 haftadan sonra hissetmeye başladım
Mnevvr53 MinikKoala anladim 😃 bende artik hisetmek istiyorum cunku cok evamli biriyim her bi agrim oldugundaa acaba birseymi oldu diye evamlilik ediyorum . En azindan hareket etiginde orda oldugunu iyi oldugunu anliyabiliyoruz 😀😀😀 allahimmm o gunlere gelebilirim insallah
Mondly Mnevvr53 ikincide erken hissedebilirsiniz derken 18 haftadan veya 16 haftadan itibaren olarak söylüyorlar şu an hissetmeniz mümkün değil
Mondly Mnevvr53 beni yanlış anladın galiba yargılamak yada dalga geçmek için demedim hani bildiğimi söyledim sadece
MinikKoala Mnevvr53 inşallaj canım benim güzel şeyler tabi hissetmek bazen abisinin sesine tepki veriyor bizimki yada babası sarıldığında çok hoşuma gidiyor 🥰
Nduru Mnevvr53 7+5 mumkun degil canim. Doktoruna sor ama buyuk ihtimal o da mumkun degil diyecektir. Saglikla kucagina alirsin insallah.
Ecektn Mnevvr53 18 haftaya girdik ama cok az hissediyorum seyirme , kalp atısı gibi ☘️Siz baya erken hissetmeye baslamıssınız😍 ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyormus hareketler doktorum 16-22 hafta demişti
Feride_qurbanova Mnevvr53 Bagirsaklarin ola bilir o dediyin. baloncuklar cikiyomus gibi hiss ede bilirsiniz… Bebegi bu kadar cabuk hiss edemezsin❤️
Didemyurdakul Mnevvr53 ikinci gebeliğim 19. Haftada ufak kıpırtılarla basladi hissetmem şuan 21.haftam düzenli her gün hissetmiyorum . Detayli tarama doktoruna da sordum hersey cok normal bir iki hafta içinde daha da hissedeceksin hâlâ erken demişti gecen hafta.