EB1661 asyahumam Ben gider gitmez doktora dedim sadece muayene ücreti vericem benden tahlil isterseniz ben sağlık ocagından yada devlet hastanesinden yaptırıp getircem soonucu size dedim tamam demişti. Tüm tahlilleri detaylısına kadar gidip devlette falan yaptım sonucu götürdüm ona hep gereksiz para alıyolar özeller insanf diyorum sadece kontrole gdiyorum 90 tl şuan devletede gidiyorum ayda bir kontrole doğum hangisine denk gelir bilemiyorum şuan
asyahumam EB1661 gerçekten öyle ya bir kan tahlili bile 100 lira olur mu, maddi durumumuz fena değil şükür ama bana çok pahalı geliyor onun yerine bebeğime bir şey alırım diye düşünüyorum bilemiyorum o yüzden belki ben de o şekilde yaparım
asyahumam Ertan-tina82 Sivas’ta oturuyorum ben 😍 aynıymışiz bana devlette haftaya gel demişti Dr ama çok sabırsızim haftaya da zaten randevular dolu olduğu için iki hafta sonraya veriyorlar randevuyu sizin özel mi hastaneniz
Ertan-tina82 asyahumam Evett aynıymışız bende çok sabırsızlıkla bekliyorum 8 ni İstanbul’da oturuyoruz evet özel koç hastanesi zaten bu aralar devlete gitmek tehlikeli gibi geliyor bana korona var diye normalde hastaneye hiç gidilmez de ama mecburuz ne yapalım keseyi görmek lazım ..
asyahumam Elifaysu 2500-3000 arası normal doğum artı epidural ( sanırım buydu ismi ) istersen 500 TL koyuyorlar demişti arkadaşım 😶
Duygu3437 asyahumam sadece kan testi yaptıracak san sağlık ocağına git orda yapıyorlar test parası vermezsin sağlık ocağı hemen hemen her testi yapıyor bende özele gidiyorum doktorum test istediğinde sağlık ocağında yaptırıp öyle gidiyorum bir tek muayene parası veriyorum oda 100 TL
EB1661 asyahumam Ben hamileliğimi mayıs ayinda öğrendim pandemiden düzenli hasta almıyolardı resmen randevu bulamıyodum yoksa hep devlete giderdim mecburiyetten özele gittim buralarda en uygununu bulmaya çalıştık kenarda köşede yok tek maaşla dönen ev çok şükür durumumuz iyi ama pandemi zamanına denk gelmeseydi devlete giderdim yani mesela son 2 aydır devlete gidiyorum arada doğum nerde olur bilemediğimden ama özellerde kendilerine göre para biçiyolar faturarsız işler yapıyo çogu o yüzden peşin peşin demiştim doktora detaylısına kadar devlet hastanesinde yaptırdım yani konuş yoksa sömürüyolar
Almilaaa Nasıl 500 olur yahu bende istanbulda özel hastaneye gidiyordum ilk gittiğimde kan testi vs aldılar falan maksimum 150-200 ödemiştim diye hatırlıyorum
asyahumam Seval22 aynen öyle düşündüm sadece kese için gideceğim üstüne test ama bir hafta sonra yine gideceğim kalp atışı için eğer bekleyebilirsem ikisini de görmüş olurum inşallah 🙏
asyahumam Duygu3437 kanı geçen verdim beta 749 çıkmıştı bir daha gitmedim tekrardan bu hafta da versem mi diye düşünüyorum ama başka bir tahlil söylemedi sağlık ocağı da
busraerdalll asyahumam canım bende özelde muayene oluyorum ama ilk genel sağlık taraması oluyor senin dediğin kan idrar yani onun çoğunu sağlık ocağında yaptırdım idrarı da acilde yapıyorlar sadece 4 tane testini yaptiramadim sağlık ocağında yoktu onlari özelde yaptırdım 240 TL verdim sadece hepsini yaptirirsan çok pahalıya geliyor
asyahumam busraerdalll anladım canım o halde dediği testlerin yapılabilecek olanlarını sağlık ocağı ya da devlette yaptırayım diğerlerini olmazsa yine özelde yaptırırım
asyahumam ipkk22 çok uygun şehir neresi acaba? Sanırım şehirden şehre ve hastaneden hastaneye değişiyor bu durum
GizemY95 asyahumam bende ilk hamileligimde su testleri saglik ocagin yapiyo orda yaptirirsin olmayanlari burda yaptirirsin demisti doktorum. Ozelde yaptirdigim sanki 300 kusur bisey tutmustu benimde banada fazla geldi. Saglik ocagina da biraz gec gittim ben bi dahaki randevumuz tarihine yakin yapayim da randevumda gosteririm diye. Sonucumda da tiroidim yuksek cikmis enfeksiyon da cikti sonucu gosterince cuma saat 4 idi ve 6 haftaliktim Dahiliyeye gorun dedi ben randevu aldim devletten carsamba bostu ama cumartesi kanamam oldu pazar dusuk yaptim. Yani ilk testini istersen bian once bi sekilde yaptir da sonra pisman olup uzulme canim
asyahumam GizemY95 çok üzüldüm canım anladım, ben de devletin randevusunu beklersem 7 haftalıktan fazla olacağım aslında dediğin gibi de aklıma geliyor riske atmasam mı diye şimdi bunu duyunca kararım değişti gibi, teşekkürler 🙏
GizemY95 asyahumam korkutmak icin demedim canim ama basimdan boylesi gectigi icin bu da bi tecrube belki senin bir sorunun yoktur cikmaz da insallah ama bilemiyoruz iste. Allah yardimciniz olsun simdiden 🤗
prensmusta asyahumam aile hekimliğinde de testler verilebiliyor,bende Medicana ya gidiyorum ama doktorun istediği testleri aile hekimliğinde yaptırıp,doktoruma watsaptan atıyorum