Sema94 Merhabalar kızlar bende 7+4 teyim mide bulantılarım çok fazlaydı doktorum ilaç verdi iyi şükür şuan bende kız hissediyorum rüyamda da kızımı süslüyordum ilk hamileliğim rabbim sağlıklı versin yeterki kız erkek farketmez 🤲🤲
Sema94 Selma33 PRİLAM DR canım ilacın ismi ben bulantılarım çok fazla hiç bsey yiyip içemiyorum tiksiniyordum herseyden doktorda bunu verdi çok iyi geldi ama çok uyku yapıyo
Temmuz2021 nurdane3504 Pazartesi kalp atışı için çağırdı duyarsak rahatlıcam inş siz ne zaman gideceksiniz aynı gün gebeliğimiz 🙂
Dilek33 Sema94 bana doktorum uyumadan önce iki tane iç dedi o şekilde içiyorum gündüz uyku olmuyor çok iyi oluyor
bgglbhfdsc Sema94 bende 10+1 hamileyim benimde 6. Hafta bulantılarım çoğalınca doktor bu ilacı bana da verdi çok iyi geldi bulantı fln hiç olmuyor çok şükür
HafizeFatih Busra1606 bende bulantı oluyor ama kusma yok kokulara hassasiyetim oldu arada kasık ağrılarım oluyor ama çok şükür iyi geçiyor bide namaz kılınca eğildiğimde belim ağrıyor
Dilek33 Benim çok kötü bulantım oluyordu ne yesem cikartyrm doktor prilam diye ilaç yazdı çok şükür rahatladım çin takvim erkek gostersede içimden kız geçiyor hayırlısı ile sağlıcakla gelsinde erkek kiz farketmez
Sema94 Dilek33 bende aynı içiyorum ama bende ters tepki yaptı galiba valla hep uykum var gibi sürekli uyumak istiyorum 😂😂
20142015 Hamileliğim 5+3 bendede miğde bulantısı kusma olmadı doktorum folbiol ilacı yazdı 1 ay sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı sabırsızlıkla bekliyorum 😊
Cnsasln Busra1606 Allah nasip ederse temmuz annesiyim bir ben mi kız hissediyorum 😇 9+5 haftalık hamileyim sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil 🙏