Arifcaninannesi Busra1606 oğlumuda hissettim ve rüyamda gördüm dün gece yine bir oğlum olduğunu gördüm
Beety26 Busra1606 kalp atisin duymadim henuz 6+5 Ama adetin 18 gunu yumirtaladm 4 kasim hesaplasak 6+2 oluyor Hangs dogru bilemedim
Egeymen Beety26 yok daha gitmedim perşembe günü randevum, gitmişken kalp atışını da duyabilmek istiyorum hem ondan erkenci davranmak istemedim bakalım inşallah içime doğduğu gibi olur ☺️
Ahsenleyl Erkek hissediyorum,oğlum diye sevesim geliyo garip bi şekilde😍sağlıklı olsunlar tabi en mühimi o💖
Teacherella1 6+2 benimde kasık ağrısı disımda pek belirtim yok suan. Bende erkek hissediyorum, herkes erkek hissetmiş nedense 😂
Nur_tanem Bizde dün gittik gördük küçük meleki 🤩 erkek hissediyorum kızımda çok bulantı vardi bunda olmadı kızda tatlı yedim şimdi tuzlu ekşi yiyorum🤣
asyahumam masallarin ben 5 haftalıgim herkes soruyor bulantı var mı vs diye hiçbir şey yok sadece uyku ve idrara çıkma sıklasti ben de çok merak ediyorum 😂
Hnfekn3416 6+3 üz şuan benim hep kızım diye sevesim geliyo hep kız olucak gibi ama acaba ben öyle istiyorum diyemi bilmiyorum bazen sırf kız istiyorum diye erkek olucak diyorum 🤩🤩sağlıklı olsunda Allah’ın izniyle 🤲🏻
Baskar Hnfekn3416 bizde 6+3 bende hep prensesim diye seviyorum aynıymış her şeyimiz birbirimizi takip edelim canım siz kalp atışını duydunuz mu biz daha duyamadık🥺🥺🥺