uykusuzbirben HappyMom bende tam tersi oldu sanrm. gebelik öncesi aşırı unutkan biriyken şmdi şükür unutmuyorum bi şeyi. normalde kullandığım tek ilaç için bile alarm kurma ihtycı duyardım şmdi günde 5 ilaç kullanıyorum ama hiç birini unutmuyorum. sanrm kullandığım vitaminler sayesinde
NurTekmile HappyMom ben 3.trimesterda unutkanlık yasamaya basladım gün icindeki basit seyleri unutuyorum ve dikkat dagınıklıgım asırı var odaklanamıyorum hic 😥
Ayssmom HappyMom farklı bir doktor kullandığım vitamin hapını sordu bir türlü aklıma gelmedi nasıl gelmedi bende şok ama unutkanlıklar baya olmaya başladı 😂
Cbkcuroj Merhaba aranıza yenı katılıyorum ben yenı gebeyim çok şeyi unutuyorum ama Tüm vıtamınlerı alıyorum 😑
nev_hena Alsa9087 ben hamile kalmadan önce de kullanıyordum. Kan testleri sonrası bu dönemde de kullanıp kullanamayacağımı sordum. B12’m çok düşük olmamasına rağmen kullanmamı önerdi. Kullandığım ürünü zaten kendisi de tavsiye ediyormuş. O şekilde devam ettim.
Alsa9087 nev_hena herhangi bir yan etkisi yok değil mi? Bende doktoruma sorarak kullanmak isterim. 21+3 haftadayım. Gerçi omega multivitamin vs içiyorum doktorumun verdiği.
Baharhnm Ben zaten unutkandım. Hamile kaldım kalalı balıktan beter oldum🤦♀️ Evden çıktığım zaman anahtarımı içerde unutuyorum. Onu unutmasam telefonumu unutuyorum. Çoğu zaman yapacağım işleri unutuyorum. Çok zorluyor beni 🤦♀️
Rabia2149 İlk Hamileliğim Bu Kadar Zor Geçeni Düşünmüyordum Unutkanlık Bel Ağrısı İnsanı Bitiriyor Allah Yardımcımız Olsun
Cbkcuroj Yavrusununannesi___ Cinarinannesii_ Cinarinannesii_ Allah bağşlsn nezaman başladı unutkanlığınız DHA ben çok yenıyım 4 haftalık filan acaba normal mi
Cinarinannesii_ Cbkcuroj sağol kuzum amin inşalalh hepimizinkini tam hatırlamıyorum 🙂 ama sanırım Hamileliğimin ortalarına doğru başlamıştı
Alsa9087 nev_hena ismini alabiliyor muyuz bu uygulamada kullanılan ilaçların? Kullandığınız dil altı vitaminin ismini öğrenebilir miyim