HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Hamilelikte Hafıza Sorunu” başlıklı yazımız yayında! Hafıza Bozukluluğunun Derecesi Hafıza Bozukluluğu Kimlerde Görülür Nedenleri Nelerdir Doğumdan Sonra Hafıza Sorunu Hafıza Bozukluluğunun Tedavisi Hafıza Sorununu İçin Yapılması Gerekenler İçerikler Linkte! https://www.mutluanneleriz.com/2020/12/04/hamilelikte-hafiza-sorunu/ Hamilelikte hafıza sorunu yaşayan anneleriz var mı?🤔 En çok neyi unutuyorsunuz? 🙈
lifeofmybaby HappyMom ben😔 ilaç içiyorum onu bile aklımda tutamıyorum içtim mi içmedim mi diye tereddütte kalıyorum 😔
Cinarinannesii_ HappyMom ben çoğu şeyi unutuyordum bu durum doğumdan sonra da bi süre devam etti ama şimdi eskiye nazaran daha iyiyim 🙂 dün neyi yediğimi unuttum dediğimiz tabirdeki gibi bi unutkanlığım vardı 😀
Kaderimm HappyMom gebelikten ötürü unutkanlığın fazla olduğunu duymuştum . Mesela bugün mercimek köftesi yapıyorum güya mercimegi unutmuşum koymayı 🙈kisira çevirdim bende 😂😂😂
Gulsurmeli HappyMom 3.ayımın içindeyim bugün büyük gözde pilav kaynasın diye altını tam açtım kaynadıktan sonra küçük göze aldım büyük gözü yarım yapmışım bırakmışım sonradan bir mutfağa gittim baktım tüp yanıyor
Alsa9087 Bazen söylediğim yada anlık yaptığım işi unutabiliyorum. B12 eksikliğinden olur unutkanlık diye biliyorum ama ben bütün vitamin takviyelerini kullanıyorum. 🤷♀️ Neden oluyor bilmiyorum
nev_hena Alsa9087 çünkü multivitaminlerin içindeki b12 hamilelikte yeterli gelmiyor bence. Ben arada dil altı b12 de alıyorum.
Kaderimm Alsa9087 biyerde okumuştum gebelikte unutkanlık fazla görülen sorunlardan biriymiş genelde erkek çocuklarnda daha belirgin oluyormuş
Cbkcuroj Yavrusununannesi___ Cinarinannesii_ Cinarinannesii_ Allah bağşlsn nezaman başladı unutkanlığınız DHA ben çok yenıyım 4 haftalık filan acaba normal mi
nev_hena Alsa9087 ben hamile kalmadan önce de kullanıyordum. Kan testleri sonrası bu dönemde de kullanıp kullanamayacağımı sordum. B12’m çok düşük olmamasına rağmen kullanmamı önerdi. Kullandığım ürünü zaten kendisi de tavsiye ediyormuş. O şekilde devam ettim.
Alsa9087 Kaderimm ama benim kızım olacak. Cinsiyet ile alakalı olduğunu söylememişti doktorum. Vitamin eksikliği tam anlamıyla dolmuyor olabilir demişti. Takviye edici ile tamamlıyoruz. Depolardakini bebekler çok hızlı tüketiyormuş
T_ozer2021 11 haftalık hamıleyım bende de aynı durum söz konusu dalgınlık çok bence gayet normal durumlar ☺️
Alsa9087 Zeytingoz gaviscon kullanabilirsin doktoruna sorarak. Doktorum bana vermişti çok rahatlatıyor. Geçmiş olsun
Rabiakoksal En son ki muayenede doktor kan ver değerlerine bakalım dedi. Bende kan vermeyi unutup hastahaneden çıktım sonra bi kaç saat sonra kan vereceğimi hatırlayıp koşa koşa hastahaneye gittim 😅 öyle bi unutkanlık bendekide işte dkfkkfkf
Yavrusununannesi___ HappyMom hafızam çok güçlü diyemem ama kötü de diyemem dolmuşa bindiğimde dolmuş ücretini verip vermediğimi dahi unutuyorum sonra cüzdanımda para üstünü görümce aklıma geliyor Bunun gibi bir sürü bir sürü sorun daha 😒