Nermin0203 esraolgun Allah razı olsun umarım bir sorun yaşamaz sağlıkla devam edersiniz 🤲🏻 inşallah 🤲🏻
Tdof26 Nermin0203 ablamın oğlanda da vardı bi sorun yok çoğu Bebekte olabiliyor canım üzülme inşallah
Nermin0203 Tdof26 o kadar iyi geldiniz ki hepiniz hepinizden Allah razı olsun 🤲🏻 inşallah dediğiniz gibi olur
MiasMom Nermin0203 benim yeğenimde vardı kalp deliği doktoru büyüdükçe kapanır demişti şimdi çok şükür sorun yok kapanmış. Hemen üzme kendini çoğu bebekte oluyo
MiasMom Nermin0203 inşallah canım iyi düşün iyi olsun Allahım şifa versin kucağına almayı nasip etsin 🤲
Asil7 Nermin0203 bana da aynisini dedi hem de uc tane 1 ay sonra tekrar kontrol verdi 20 gündür cok üzülüyorum perişan oldum ama çevremdekiler kapanır diyor insllah kapanır
Nermin0203 Asil7 Rabbim yardımcımız olsun insan çok korkuyor bende çok ağlıyorum 😔 inşallah atlatırız şifa verir Rabbim 🤲🏻
Asil7 Nermin0203 amin inşallah canim ilk bir hafta bende cok ağladım uyku uyuyamadım ama sonra stresin bebegime daha cok zarar verdiğini düşündükçe kendimi teselli ettim insllah kapanır delikler sağlıcakla kucağımiza alırız bebeklerimizi
Thysn23 Korkma canım ablam in çocuğu da küçüktü doktor delik var dedi bi kaç ay sonrasına randevu verdi gittiğimizde kapanmış dedi
Benur Nermin0203 merhaba kucuk bebeklerde hatta cocuklardada oluyo buyukdukce kapanmazsa sıkinti die biliyorum bende 2.ainifdayken hala kapanmamis anju olmustum bi nevi bıngildak gibi dusunun sıkinti yapmayin bu guzel zamanlwrin tasini cikarin ❤️