Kimkibu Gelecegin1annesi- bizimde doktor sonuclar çıksın öyle gel istersen dedi ben bir hafta sonra gidicem tüm vücudunu sergiledi beyfendi yüzü yok😂
Ozlem5555 Gelecegin1annesi- kuzum ben dogurcam aha hiç gostermerdi yüzünü hep eliyle yüzünü kapattı hep cenin hali var bir tek napalim bizim yavrular da supriz olsun annesi pamuklarimiz sağlıklı olsunlar da yeter ki 🙏🤗
Gelecegin1annesi- Ozlem5555 vallaha bizde öyle diyoruz canım merakla inşallah yüzünü acar diye dua ediyoruz çünkü doktorumuz gösterene kadar zorluycaz dedi tabi anne inatçı baba inatçı bebiş hepimizden inatçı çıktı 😅😅
Rabiacengiz Gelecegin1annesi- bende ne yaptıysam göstermedi 37 haftalıgız haftaya dogumum olacak haftaya inşallah sag salim kavuştugumda görücem 🤣🤣🤣
Gelecegin1annesi- Rabiacengiz vallaha herkez yüzünü göstermiyo kız olacak diyo doktor erkeğe benziyo diyo herkez birşey söylüyor kimi yüzünde sorun var sakliyo diyo vallaha kafayı yemek uzereyim
Rabiacengiz Gelecegin1annesi- agzı olan konuşuyor yani 🤣🤣🤣 takma kimseyi isteyen istediğini desin mübarekler sanki 50 tane dogurmuş gbiler
Gelecegin1annesi- Rabiacengiz vallaha aynen öyle boşuna o kadar sene tıp okuyor doktorlarımız okadar çok bilmişler var ki onlar yapsın doktorluk😅😅
Rabiacengiz Gelecegin1annesi- dimi ya vallahi böylelerine pis cevap veresim geliyor sonra diyorum edepli edebinden susar . Zaten konuştuklarında benim onları umursamadıgımı anlıyorlarda işte yine konuşuyorlar