Kizlar canım çok sıkkın 14 haftalık hamileyim 4.5 aylık evliyim gurnete gelin geldim geç evlendim.Yegenlerimi evlenmiycem diye evladim gini sevdim calisiyordum istedikleri herseyi a dan z ye yapar ederdim helali hoş olsun.İlk defa gurbet gordüm çok özledim onları eşimde git dedi doktorumda müsade etti gelcegimi söylediğim anda gelinimize bişeyler oldu bu virüste nasıl geliyomusum bukadar sık gelmem iyi değilmiş 2.gidişim olcakti.Eşimle aram açılımış böyle sık gelirsem ki eşim rizayla git dedi yengé bişi olmaz Allahın izniyle eşim gönderio desemde bı istememzlik.Neden dedim gelmemi istemiosun yok ben senin iyiliğin için söylüyorum dedi iyi dedim kapattım teli ama nasıl ağladım neyse geleceğim aksam aradım açmadı geri görüntülü yegenlerim aradı konuşmadı hiç benle telede gelmedi.Neyse geldim ailemin yanına birkere bile aramadi çok zoruma gitti virüs var diomus ama annesine gidiyor okadar ağladım ki ben yegenlerime canımı veririm çok zoruma gitti 8 gün olcak konusmuyoruz uzuntuden ağlamaktan kasiklarima ağrı girio bebegimede bişey olcak diye aklım gidiyor dertlesmek istedim sizinle keşke gelmeseydim zehir etti bana 😢😢