Aliasafmoms Canım anneler biraz konu dışı olacak ama covid testi yaptıran var mı aramızda? Belirtilerim var fakat testten çok korkuyorum lütfen nasıl olduğunu anlatır mısınız çok acı hissettiniz mi
20172021 Aliasafmoms 3 gün önce yaptım ve pozitif çıktı hiç acı yok 3 saniyelik birşey korkmayın ve gidin hemen yaptırın
Mom092 Aliasafmoms bende geçirdim korkulacak bisey yok gercekten saniyelik bisey bogazda hicbisey olmuyo ama buruna girince gıdıklanıyo sadece aci falan yok kendinizi kasmayin serbest bırakın 5 saniyelik bisey yani
Keskinoglu Aliasafmoms ben iki hafta once yaptirdim pozitif cikti canim.zaten belirtielrim vardı çok hastalandım.dunde ikinci testi yaptirdim negatife dönmüş şükür…test zor değil abartılacak kadar.korkmayin.benjm ilkinde biraz gözlerim yaşardı ama ikincide daha kolay geçti.bence testi alan hemsireyle alakalı.biraz ileri götürurse acıyor.ins.kolay gecer
Ebrugur2019 20172021 kan alarak mı yapılıyor peki yoksa burnunuzdan bir şey sokuyorlar öyle mi oldunuz testi bana da doktorum doğum dan 1 gün önce test yaptırıcaksın dedi
Mom092 Seherkaraca yani il yogunluguna gore degisiyor bi istanbul ile sivas bir olmaz bilmiyorum hangi sehirdesiniz ama ben cok beklemedim sirayi aldim hemen girdim yapildi
Aysun1983 Seherkaraca ben özelde yaptırdım cnm benim gittiğim hastane gebeleri acilde alıyor testi diğer kişiler için covid bölümü var oraya almıyorlar gebe risk altına alınmamak için belki pozitif değildir diye
mommy_bee Ben sağlık çalısanıyım 3 defa süprüntü dedogimiz pcr aldırdım ki daha güvenilir. Burun ve ağızdan örnek alıyorlar. Alan kisinin elinin hafifligine bağlı tabi. Ama 2 saniyelik bir işlem sonucta dayanılmayacak bir sey degil yani. Kaldiki eger pozitif iseniz bir an önce takip yapılmalı temaslılar bulunmalı.
Merve-Burak Ben de test verdim bugün ama muhtemelen pozitif cıkıcam tad ve koku kaybım var öksürük var 16 haftalık hamileyim ve gerçekten çok korkuyorum ilaçta kullanamıcam geçirebilecek miyim sıkıntısız bilmiyorm 😔 bundan önce düşük yaptım yaşayan çocuğum da yok ikinci hamileliliğim ve ben bebeğimi kucağıma almak istiyorum geçirenler varsa bana öneriler verebilirler mi
20172021 Merve-Burak ben şuan pozitifim ve 19 haftalık hamileyim hiç bir ilaç vermiyorlar tedavini kendin olacaksın bol vitamin mandalina portakal sarımsaklı yoğurt tüket hergun sıcak duşa gir ve üzerindeki kıyafetleri değiştirip ayrı makineye at
Merve-Burak İlaç da yok ciddi semptom olursa bebeğimi kaybedersem bana bişey olursa diye çok korkuyorum
ece_2206 Merve-Burak korkmayın allahın izni ile birsey olmaz benim de karantinada 9.günüm tat ve koku kaybı dışında birsey yaşamadım şükür filyasyon ekibi endişelenmeyin çok ağır semptomlar olmadıkça hic birsey olmzz bebeğe dedi Gecmiş olsun İnsan kendinden çok karnındaki canı düşünüyor sizi anlıyorum
Aysun1983 Merve-Burak bol C vitamin bol su çok ağrın olursa da parol almana müsade ediliyor sadece ben hep sarımsaklı çorbalar içtim düzenli yedim sadece 1 gün koku alamadım. Bebeklere birşey olmuyor korkma ben gittim gördüm de rabbime şükür iyiydi
Attoya Ben de 4 gün önce yaptırdım, hiç korkuttukları gibi bi süreç yaşamadım. Testim de pozitif, evde dinleniyorum. 33. Haftamızdayız. Bugün kontrolümüz vardı normalde gidemedik. İnşallah 6 gün sonra gidedeğiz. Umarım sorunsuz tamamlarız süreci.