Gmzbrl Kızlar nasılsınız 32 hafta olan hamişler bebişlerinizin kilosu kaç çıktı biz dün gittik 1900olmuş sizde durumlar nasıl 🥰
Gmzbrl Srhtzlyh maşallah canım çabuk alıyorlar bende 34de gitcem bakalım kaç çıkcak ☺️ Sağlıklı olsunlarda önce
esraengin Benim 1750 çıktı biraz ıugr sınırındaymış haftada ıkı gün ultrason ve nst ye gıdıcem kızlar dua edin bana bebeğim haftasına uygun kılosuna ulaşşsın biran önce inşş🙏🙏🙏🙏
Seliminannesi23 Gmzbrl vallah bende anlamadm muayene için gittim doktorum da bi nst gır bakalım dedi gittim hersey iyi dedi cıktım bende 🤷🏼♀️
Meyragun 30+2 de gittim 1900 dü kilosu.Haftasına göre 10 gün ilerde dedi doktor ve diyetisyene yönlendirdi. 1 haftadır diyet yapıyoruz.😕
Gtr Meyragun niye ama gelişimi iyi değilmi ben en son 28 de gittim 1500 küsür kilo olmuşuz maşallah gelişimi iyi dedi 2 hafta önde olmak sıkıntı yaratmazki oysa ben şeker hastasıyım bunu sorun gördüm ama 2 ay riskli gebe doktorunda tahliller yaptırdım çok şükür bebeğimde sorun olmadığını söyledi
Meyragun Aysesimsek3535 Boyunu söylemedi.Benim de, kilo için endişelenince boyu sormak aklıma gelmedi 😕
[silindi] Arkadaşlar ne yiyor içiyorsunuz bu bebekler nasıl kilo alıyor 😞 benim sürekli 1 hafta geride ..29. Haftada 1280gr dedi doktor protein ağırlıklı besleniyorum şimdi 30+5 olduk 32 de tekrar gideceğim inşallah kilo almıştır
Meyragun [silindi] Ben çok meyve yiyordum muhtemelen o kilo yaptı bebeğe.1 tabak dolusu meyveden,1 meyvenin yarısına düşürdüm günlük meyve tüketimimi.Bi de, ballı süt kilo aldırıyormuş bebeklere öyle diyorlar 🤷🏻♀️
haziranin25i [silindi] hergun 3 bardak süt 1-2 tane muz badem ceviz haftada 2 gün muhakkak balık diğer günler sebze tavuk ve et ile besleniyorum 🤰🏻
NeseMf [silindi] benim ilk oğlum hep 2 hafta ilerdeydi şimdi ikinciye gebeyim 3 hafta ilerde diyor kilo olarak ben ırsi olarak düşünüyorum ama maden suyu içerim sürekli her anlamda faydasını da gördüm. Çok yemek yiyemediğim için yalnızken tost yiyorum tam buğday ekmeğiyle yapıp kaşar ve muz da kilo aldırıyormuş bebeğe. Ben bunları sık tüketirim yağlı yemek yemeyiz hiç eşim spor yaptığı için sanırım bunlar etkili