Heyecandorukta Kızlar e-bebek de yüzde kırk indirim var. Hastane çıkışları 5 li ler 30 liraya 10 lular 85 civarına düşmüş. Nasıl e-bebek ürünleri alıp bakan varmı? Sipariş verilirmi mantıklımı? ne dersiniz kızlar 😁
nilsmother Heyecandorukta yiaaa yeni de alışveriş yapmıştım lcw den gelecek ayı beklicem mecbur kaçtı kampanya 🥺🙄😅
MaysaBade Srplhrgl geçen hafta trendyolda yumuşatıcısı ve deterjanıyla 35 liraydı canım acelen yoksa bekle istersen
Krizantem_ Heyecandorukta 200 tl ye kadar hastane çıkışları var fazla bile var bence fiyat çok uygun …
Narin9 Heyecandorukta canım bazı 5 li hastan çıkışları 25 tl 30, 35 tl olanda var bence gayet iyi ben daha önce bu indirime girmiş olanlardan aldım kumaşıda güzel
Burcu1903 asaf-2021 gayet guzel canim benim esim calistigi icin herseyi ordan aldm nerdeyse. kaliteli ve bircok marka secenegi var suan fiyatlarda baya guzel
aylinsss mucizemm_3 ay sormayın bende öyle bisürü şey aldım bu hafta hepsi yarı fiyatına düştü dün ama ben hiç indirim yakalayamam kaderim böle 😬
Handnn mucizemm_3 üzülmeyin mağazaya götürün iade edin ama paranızı değil karşılığında para çeki şeklinde alın kalan kısmınıda ekstra snra kullanırsınız 😄