Aysem- sehrengiz_8 Ben 3 ay bekledim 11.ayın içindeyim hâla gebelik yok bekliyorum vakti geldiğinde olur nasılsa.
sehrengiz_8 Aysem- aynen öyle daha önce nasıl oldu ise Allah’ın izni ile tekrardan sağlıklı gebeliğiniz olur
sehrengiz_8 Gulcin5757 peki ilk geldiğinde nasıl geldi benim adet gibi de değil hafif bir lekelenme tarzı olıyor acaba başlayacak mı ki
Beyza070707 sehrengiz_8 bende de olmuştu ilk 1 hafta hep kahverengi leke gelmişti neden olur bilgim yok tabi
sehrengiz_8 Beyza070707 kürtajdan hemen sonra mı yoksa ilk adet döneminize göre mi bir hafta lekelenme gibi oldu
Selinn27 Merhaba öncelikle geçmiş olsun kürtaj sonrası 2 gün falan hafif akıntı şeklinde kanama oldu daha sonra 40.günümde adet olmuştum
sehrengiz_8 Selinn27 peki adet başlangıcınız nasıldı yoğun muydu yoksa ilk birkaç gün lekelenme şeklinde miydi
Burcu3506 Burcu-2910 yarın adet günüm bazı değişiklikler hissediyorum ama test yapmıcam cesaretim yok
sehrengiz_8 Burcu-2910 sizi hatırlıyorum denk gelmiştik sizle de daha önce peki gebelik düşünüyordunuz oldu mu
Burcu-2910 Burcu3506 yarın olmazsan egerki 3 falan geçsin sonra yap canım benım içinde de hiçbir his yok nasıl olur bilmiyorum
sehrengiz_8 Canerkan1 aramızda az bir gün farkı var dilerim kaybettiğimiz evlatların yerini hepimiz doldurabiliriz
Aysem- sehrengiz_8 Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Daha önce doğal yolla olmuştu çok şükür testlerimiz temiz ama bekliyoruz işte.
Beyza070707 sehrengiz_8 kürtajdan hemen sonra oldu canım ben 1 gece de hastanede yattım hastanedeyken bile leke gibi kan gibi şeyler gelmişti hep ama ilk adetimi tam 70 gün sonra gördüm
sehrengiz_8 Gulcin5757 ben de şu an normal adet sürecine girdim diyebilirim iki üç gün lekelenme şeklinde akıntı devam edince acaba kanama filan mı olmuştu diye şüphelenmiştim ama çok şükür kanamam düzeldi
Burcu-2910 Burcu3506 canım valla dün kasıklarım agrıyordu bugün geçti bende hiçbir belirti yok belki daha yeni diye bilmiyom adetime daha var çünkü 11 gün falan var