Emine1234 Merhaba kızlar, bugün saat 11 gibi aşılama oldum zor Du biraz idrara sıkıştı :( aşılamadan 10 dk sonra ayağa kalabilirsin dediler, aşılama olanlar siz ne zaman ayağa kalktınız ve idrarı hemen yaptınızmı acaba?
Zeynep5353 Emine1234 nasl zordu canım acaba acidimi canin nasil olunuyo acaba bende olcamda nasil acaba bilmiyorum
Eminecengilukuslu Emine1234 yarım saat sonra kaldırdılar beni eve geldikten sonra girdim lavaboya geri akma falan gibi bir durum söz konusu olmuyor zaten spermler rahime verildiği için ilişkide geri gelmesi rahime değil kanalda kaldığı için oluyor demişti doktorum bana hayırlısıyla olur inşallah
Angels-35 Emine1234 bende aşılama ile hamile kaldım 22 haftalık olduk bende 15-20 dakika yattıktan sonra tuvalete girdim dayanmadım ama bişey olmuyor merak etmeyin çok ileriye bırakıyorlar çünkü spermi
Emine1234 Zeynep5353 zorluk kısmı sıkısık oldugun için yatıyosun catala sıkısık sın karından hemsire bakıo alttan doktor islem yapıyor kabus gibiydi valla zor dayandım :)
Zeynep5353 Emine1234 allah inş bı zorluklara bir mucize verir canım 🙏 enjektemi etti nasl yapti onu peki cnm
Happykariner Emine1234 canın biz yapyırmak isteyenleri biraz korkuttun 😞 Anne olma yolunda ne çok acılar çekiyoruz. Ben o makasta bir kez kürtaj oldum ya çok zordu
Merrvvee Emine1234 ne tür bi aşılama ki bu ilk defa duyuyorum aşılama dediğin yumurta çatlatma olmuyormu ki
confundo Emine1234 İdrara sıkışık şekilde mi yapılması gerekiyor ben anlamadım. Ben de dün yaptırdım ama doktorum bana öyle birşey demedi.
mbt34 Benim de bugün oldu aşılamam. İşlem zor değil ağrısı yok ama sıkışıklıktan ötürü baskı oluyor, o zorluyor biraz :) 10 dk kadar yattım ben de. İlkinde daha fazla sıkışıktım kalktıktan sonra çok duramadım lavaboya gittim. Bunda o kadar sıkışık değildim. 2 saat kadar durmaya çalıştım.
Eminecengilukuslu Emine1234 akmaz canım normal ilişkide spermler yada meni kanalda kaldığı için akma oluyor ki o zaman bile hızlı olanlar hareket edip rahime yumurtalığa ulaşıyor
Minaliy Kızlar benimde Çarşamba günü olacak aşılamam. İşk defa yaptırıyorum açıkçası biraz tedirginim hsg falan çektirmedim ben öncesinde çektirmek gerekiyor mu
Eminecengilukuslu Minaliy doktorlar genelde çekerler hsg özellikle sorun bayandaysa ama benim kimyasal olmuştu öncesinde o yüzden doktor gerek görmemişti
Emine1234 Minaliy hsg cektirmeden neden aşılama karar verildiği belki tüpün kapalı açılcak kalacaksın hemen hamile… Önceden cekinseydin canım keşke
Happybsrn Elbet-birgun-kavusacagiz kız bı aksilik olmaz önümüzdeki ay bnde aşılama deneyeceğim inşallah tutar🤗
nisan-23 Happybsrn benimde ocak ayında aşılama olacak inşaAlah çocuk isteyen herkese Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bu mübarek günde💗