iki_tosbik_annesi Kızlar ben doğum yaptım ama bebek için hazırlık yapan annelere duyurmak istedim. 11 Aralık Bim bebek ürünleri geliyor. Çok güzel şeyler var. Ben oyun halısı almayı düşünüyorum. Resmi yüklemeyi beceremedim. Siz internetten bakın ☺️
Minigim20 iki_tosbik_annesi bende biberon emzik ve yorgan almayı düşünüyorum alıp kullanan var mı daha önce
iki_tosbik_annesi Minigim20 yorganı bilmiyorum ama biberon ve emziği halası almıştı bebeğime kullanıyorum gayet iyi ☺️
Mom092 Istemkar onuda aldim cok guzel kocamann biyere gittigimde yanimda gotururum koltukta orda burda yatmaz 😬
Tatliheyecan Istemkar bana çok yaygın gelmişti yanları çok salaştı düz yorgan gibi belki benim baktığım altta kalıp ezilmiştir falan ama çok beğenmedim bende bi bebek mağazasından aldım
Duygukocc Istemkar ben aldım canm bebeğim 3 aylık doğduğundan beri kullanıypruz büyük beşiği var anne yanı yatağıyla içine koyuyorum koltukta yerde misafirlikte kurtarıcımız
Mom092 Tatliheyecan vakumlu olduğu icin oyle gelmistir size esim aldi getirdi actik kocaman tozlanmasin diye paketine zor sığdırdık ben cok beğendim valla
Duygukocc OMAYBABY akakçe sayfasından baktım bim aktüeline gördüm internette paylaşılmayan çok ürün varmış katalokta
Minigim20 Elifaysu anladım canım battaniye aldık zaten de bu tane de yedek alayım diyordum mevsimlik gibi onu basla yerden bakarım o zaman
Meerryy Mom092 canım merhaba, buhar makinesi suyu alttan mı doldurmalı üstten mi? Su akıtıyor diyenler vardı?