Melikekpln Boncukgiller003 aynen 3. Aydan sonda geliyor hafifliyor balayi donemi gibi oluyor 2. Trimester 3. Trimester girince ilk aydaki gibi agrilar cogaliyo 😁
esmerella_06 Melikekpln melikecim bende 7+1 hamişim bebeği gördük kalp atışınıda haftaya gidicez konuşmuştuk ya 😊 son adet tarihin ne zaman cnm
Duygus97 Melikekpln öyleymiş ama çoğunluk göğüs hassasiyeti var inşallah ilerki dönemde büyür kocaman olsun istiyorum 😀
esmerella_06 Melikekpln aaa benimde aynı 😊 intgram var mı ordan konuşalım burda bildirim gelmiyor bana
Melikekpln Havva- midem bulanmıyor keske bulansa🙄 ama bende karnim agriyinca elimi karnima koyup ya safi ismim hürmetine sifa ver rabbim sancimi dindir diyorum yada salavat cekiyorum
Havva- Melikekpln öyle deme mide bulantisi çok kötü inşallah bulanmaz çok keşkem koku alıyorsun her şey kokuyor
Melikekpln sekerportakalinannesi cok gecmis olsun canim bol c vitamini takviyesi al midem bulanmiyorsa sarimsakli seyler tuket bağışıklık düşmesin
sekerportakalinannesi Melikekpln teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum şu karantina sürem bitsin soluğu hemen dr da alacağım
Melikekpln Ruveydakkk ay bende biranda giriyoe agrim snra geciyor dinlenince büyüyorlar artik ondan 🙄
Nagihan4 Melikekpln kızlar çok şükür bende 8+4 haftalığım hiç bir problemim yok gayet iyi gidiyo sadece çok yemek yince midem ağırıyor ona da dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında çok şükür bi sıkıntım olmuyo 🧿😊🤲🏻
Kaderimm Zynp_H aynen cnm adet sancisini bile geçiyor bazen ama sürekli ağrı devam ediyor uykudan uyanıyorum bazen
Kaderimm Duygus97 dur sende tatlım bırak sizlamasin ağirmasin olabilir herkeste farklı seyrediyor gebelik.ben sütyen takamiyorum en ufak bi degmede çığlık atiyom acisina
Duygus97 Kaderimm canım haklısın da insan bende bi sorun mu var diye düşünüyor kötü olan şeyi bile istiyor kimisi keşke midem bulansa diyor ben de böyle işte 😀