Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde yakın zamanda doğum yapan var mı ? Varsa Ücreti ne kadar acaba ? Oda durumu nasıl malum coranavirus korkusu var

ZehraR doğum yapmadım henüz ama doğum ücretlerine zam gelmiş maalesef %50 hemde🤦🏻‍♀️ Muayene ücreti 100dü 150 olmuş,doğum en son 2800 dü onada %50 zam geldiyse 5000ni geçer🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

@Goncikim bende henüz doğum yapmadım ama Anadoluya gidiyorun, arkadaşım Eylül ayında 2600 tl ödemişti ama dediğiniz gibi muayene bile 150 oldu

Pinkchemistry ben doktorumdan çok memnunum Süleyman bey🙏On kere de doğum yapsam ona giderim🙏Ama hastane çok kalabalık🤦🏻‍♀️Benim eşim devlette çalışıyo devlet daha tenha🤦🏻‍♀️

ZehraR evet %50 ne demek 🤦🏻‍♀️ Ama ben Ankara’da hacette doktorlarının kliniğine gittim oradaki doktorların muayene ücreti 500 TL sadece🤦🏻‍♀️Oraya bakarak yine iyi

5 gün sonra

Goncikim iyi akşamlar kesin bir fiyat bilgisi aldinizmi acaba bende Anadolu’ya gidiyorum da

Mujizam yok almadım herseye %50 zam gelmiş ama doğum ne kadardır onu tam bilmiyorum 😊

Pinkchemistry iyi akşamlar bende Anadolu’da doğurmayi düşünüyorum odaları tek kişilik mi acaba normal doğum da eşleri aliyorlarmi bilginiz varmı acaba