Duygucoban NurayUzunAkduman emziriyordum zannediyorum sutum geliyo bugun bi gittik kontrole 60 gram vermis kahroldum. Mama verecegim simdi geldigi kadarda anne sutu
NurayUzunAkduman Duygucoban canım süt sağma makinan varsa ve sütün geliyorsa iki saatte bir sütünü makinayla sağıp bineronla ver o limdi güçsüz olduğu için memeni kavraması zamn albiilir. Mama takviyesi yapacaksanda kil boy ölçüsüne göre 2 saatte bir besle
Elifdilara Duygucoban 2 saat aralikla canim ama kac cc hatırlamıyorum.onu zamanla sen anlarsin zaten bebegin doyup doymadigina göre.
Elif4334 Duygucoban hm anladım ben 1 hafta hastanede kızımın yanında yattım bakımını kendim yaptım herşeyini öğrettiler bilgiler verdiler acaba sizin neden öyle olmadı o kadar faydalı oldu ki hiçkimseden yardım almadım ilk geldiğinde
Esmaal Sevdefne2 en kısa sürede kucağınıza alırsınız inşallah evin neşesi bu cimcimeler.neden küvezdeler canım kilodan dolayı mı
Esmaal Sevdefne2 benimde kızım ciğer gelişimini tamamlamadığı. İçin 12 gün kalmıştı ama şimdi çok şükür iyi.inşallah sende yavrularına hemen kavuşursun
Sevdefne2 Esmaal inşallah canım çok sağol 🙏 Allah hepimizin evladına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah
Sedaaydn Sumeyyekaya aynen oyle oluyor canim ben bilemedim acemi davrandim sutum gelmedi ilk gunleri mamada hic aklima gelmedi o yuzden bebegim sarilik olmustu ve 2680 kilo dogdu 2 gunde 2400 kilo ya dusmutu ama sonrasinda cok iyi baktim
Sumeyyekaya Sedaaydn aynılarını bende yaşadım canım bizde 2 kilo 440 grama kadr düştük sarılık olduk 3 gün yenidogan yoğun bakımda yattık şuan çok şükür iyiz dahada iyi olucaz